Si lahko predstavljate neskončno, slepečo, čisto svetlobo? Svetloba, ki samo obstaja. Vir čiste energije iz česar je sestavljeno vse ali nič? Ta svetloba sama po sebi ne more izkušati. Živi, obstaja, vendar nič ne doživlja. Ustvari se nasprotni pol…temna luknja, ki je ravno nasprotno in hkrati isto kot čista svetloba. Eno-dimenzionalna energija takrat postane dualna. Ustvari se dvojnost in med njima neskončno možnosti izkušanja. Med svetlobo in temo se ustvari neskončno število barv in med njimi so tudi take, ki jih človeško oko ne more zaznati. Nekatere so pomešane z energijo svetlobe, druge bolj z energijo teme. In prične se izkušnja življenja, ki jo doživljamo v tridimenzionalnem svetu: obstoj plus možnost je torej izkušnja. In s tem prične obstajati tridimenzionalni svet v kateri živi velik del zemeljske populacije. Da bi se človeška zavest dvignila na višje dimenzije in se s tem prilagodila hitro rastoči se vibraciji  zemlje potrebujemo prisotnost žarkov kreacije, ki so se skozi prizmo razpršili iz Vira in prinašajo različne kvalitete energij.

Lahko si tudi predstavljate, da je svet, kakršen je danes, nekoč že obstajal. Legenda pa govori o tem, da so se takrat na zemljo spustili bogovi, ki so imeli različne lastnosti. Pojavili so se v visokih vibracijah zemlje na območju današnjega Indijskega oceana. Obstajali so na zemlji, ki ji danes rečemo Lemurija. Na zemljo so prinesli darove in ti darovi so bili Žarki kreacije. Čiste energije, mogočne vibracije, ki so svet očistile in dvignile na višji nivo. V Lemuriji so obstajali templji, posvečeni posameznim žarkom kreacije. V teh templjih so si posamezniki nabirali moči na določenih področjih svojega življenja ter skrbeli za dvig. Templji so bili zgrajeni iz čistih kristalov, ki so prevajali energije posameznih žarkov in jih pošiljali med prebivalce zemlje.

Po zlatih dobah delovanja žarkov na zemlji, o tem več v eni od naslednjih objav, se je zemlja spet spustila v temne vibracije in svetloba je zapustila zemljo. Žarki kreacije so bili zlorabljeni, zato so bili zemlji odvzeti. Portali svetlobe so se takrat zaprli, na zemlji pa so ostale “lemurijske solze”, silicijevi kristali, ki nosijo spomin na cvetočo preteklost. Zemlja ter zemeljski prebivalci so več tisoč let dvigali zavest, predelovali karmo in čistili nižje energije. Odvijale so se vojne med svetlobo in temo in počasi so se žarki pričeli vračati.

Z višanjem zavedanja zemljanov ter iniciacijami Posvečenih, so se tudi portali žarkov kreacije pričeli odpirati. Nadangeli so prinašalci žarkov na zemljo, vnebovzeti mojstri pa so varuhi portalov.

V nadaljevanju najdete opise glavnih 7 žarkov kreacije.

Modri žarek: Prinašalci so angeli modrega žarka na čelu pa je Nadangel Mihael. Varuh portala je mojster El Moyra.
Kvalitete: Zaupanje, namen, vodenje, jasno poslanstvo, intenzivnost, namen.

Rumeni žarek: Prinašalci so angeli rumenega žarka, na čelu pa je Nadangel Jofiel. Varuh portala je mojster Lord Lanto.
Kvalitete: modrost, lepota, dvig vibracije, ućenje, percepcija.

Rožnati žarek: Prinašalci so angeli rožnatega žarka, na čelu pa je Nadangel Kamuel. Varuh portala je mojster Pavel Benečanski.
Kvalitete: ljubezen, brezpogojnost, sočutje, nežnost.

Beli žarek: Prinašalci so angeli belega žarka, na čelu pa je Nadangel Gabriel. Varuh portala je mojster Seraphis Bay.
Kvalitete: čistost, nedolžnost, brezmadežnost, jasnost, razumevanje.

Zeleni žarek: Prinašalci so angeli zelenega žarka, na čelu pa je Nadangel Rafael. Varuh portala je mojster Hilarion.
Kvalitete: zdravljenje telesa, misli, čustev, duše; znanost, logika, resnica.

Škrlatni žarek. Prinašalci so angeli škrlatnega žarka, na čelu pa je Nadangel Uriel. Varuh portala je mojstrica Lady Nada.
Kvalitete: Služenje svetlobi, zmožnost videti stvari v svetlobi, odpuščanje, mir, vera, ponižnost ega.

Vijolični žarek: Prinašalci so angeli vijoličnega žarka, na čelu pa je Nadangel Zadkiel. Varuh portala je mojster Saint Germain.
Kvalitete: transmutacija, transformacija, alkemija.

Z žarki kreacije se le delno lahko polnite spontano. Potrebne so namenske meditacije oziroma Lemurijske terapije z žarki kreacije. Kode žarkov je namreč potrebno pravilno vgraditi v svoje svetlobno telo, da se popoln vtis prenese na ostala, nižja telesa.

 

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.