AKAŠKI ZAPISI - Vpogled v Knjigo Duše

Potopite se v proces iskanja vzroka vaših težav s pomočjo vstopa v vašo osebno Knjigo duše, kjer je zapisana vsa vaša preteklost, sedanjost in posledična prihodnost. V Akaških zapisih je zapisana vaša celotna zgodba. Vse od rojstva duše. Kakšna je vaša preteklost? Kje so blokade, katere začetek še danes vpliva na vaše življenje?

Kako poteka prvo sre?anje?

 1. Predstavim vam postopek in možnosti raziskovanja
 2. Določimo cilj(e) in poskrbimo za sproščeno vzdušje
 3. Postopoma vas vodim v Akaško knjižnico. V postopek greva skupaj in v kolikor sami ne zmorete ali ne želite vstopiti v akašo oziroma še ne zaznavate sporočil, vam predam informacije, ki so v tistem trenutku ključne za vas. V vsakem primeru se osebno ne vtaknete v zgodbo. Ste le zunanji opazovalec.
 4. Po končanem postopku se pogovoriva in določiva naslednje korake

Postopek je popolnoma varen.

Kaj vse lahko razrešite z akaškimi zapisi?

 • poiščete vzroke za različna – posamezna prepričanja v sedanjem življenju, ki vas blokirajo pri srečnem življenju,
 • poiščete vzroke za ponavljajoče lekcije v odnosih,
 • poiščete vzroke za blokado obilja (ki vključuje materialno obilje, zdravje, srečo, partnerstvo, poslovni uspeh,…),
 • poiščete vzroke za nastale zdravstvene težave,
 • spoznate življenjsko pot, ki bi vas najbolj izpopolnjevala – vstop na pot dušne pogodbe,
 • vas ponese v vaša pretekla življenja ali zgodnje otroštvo,
 • okrepi povezavo z vašim spiritualnim vodstvom,
 • v postopku lahko poiščete nove ideje,
 • lahko raziščete pretekla življenja ter s tem karmične lekcije,
 • lahko raziščete odnose in blokade s svojimi predniki ter karmične lekcije;

Kakšne so možnosti?

Če ste prišli le pokukati v katero od preteklih življenj, najti odgovor na konkretna vprašanja ali se seznaniti s potjo svoje duše, je en postopek dovolj.

V kolikor pa se v postopek spustite z razloga osebne in duhovne rasti in razreševanja blokad, pa se postopek lahko v mesečnih razmakih nadaljuje. Zagotovo v vsakem postopku najdete ogromno zanimivega materiala, ki ga z napotki o naslednjih korakih v miru predelate doma. Prav tako je ob iskanju globljih vzrokov potrebno postopek ponoviti večkrat, saj se postopoma razkrivajo posamezne plasti vzrokov. Poglobljeno raziskovanje akaških zapisov je smiselno, saj se tam tudi razrešujejo vzroki, ki močno vplivajo na vaše življenje in vse odločitve. V terapijah tudi odpravimo določene blokade v času nastanka in tako se vaše življenje tudi zavesno prične spreminjati.

Sem poslovnež in naučen sem bil vse delati s trdo roko. S pomočjo soul&life coachinga sem izboljšal odnose s svojo ženo, zaposlenimi, poslovnimi partnerji in postavil polno novih projektov. Zabavam se, ko uporabim tvoje tehnike za priklic priložnosti v življenju. Ko mi vodniki najdejo parkirno mesto ali pa najdem toćno tistega človeka, ki ga potrebujem. Hvala.

Primož, poslovnež

 

Vedno sem mislila, da si moram najprej urediti svoje življenje, potem pa bo čas tudi za kaj takega. Resnica je drugačna. Pri tem ne bom nikoli več varčevala, ker, če bi vedela kako preprosto je vse s pomočjo tehnik, ki si me jih naučila, bi privarčevala ogromno energije, živcev, ne bi izgorela in ne bi imela dveh spontanih splavov. Na vse te “pomoči” se še privajam, zato mi je všeč, da te lahko pokličem in me v trenutku spomniš kaj lahko naredim. Hvaležna iz dna srca,

Polona, direktorica

 

Naroči se

na kratek, brezplačen posvet.

13 + 1 =

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.