TERAPIJA Z IZVORNIMI ŽARKI KREACIJE LUMINA

 

 

Terapija z izvornimi žarki kreacije Lumina je namenjena vsem, ki si želite globoko spiritualno izkušnjo, hkrati pa želite iti preko sebe, svojih energijskih blokad, ki preprečujejo vašo duhovno, čustveno in mentalno rast. Učinkovita je pri duhovnih “operacijah” energijskega sistema. Terapije se izvaja v prisotnosti vodnikov s pomočjo izvornih žarkov kreacije.

 

 

Kaj je terapija z izvornimi žarki kreacije?

 

 

Terapija z izvornimi žarki kreacije poteka tako, da se povežem z vami, preberem ter preobrazim energije, ki ne delujejo skladno z vašimi željami za prihodnost, v energije, ki delajo za vas.  Energije izvornih žarkov delujejo na vzroke in posledice, sprostijo blokade, dvignejo energijo, režejo vezi preteklosti, duhovno zdravijo vaše čustvene in mentalne rane, vas povežejo z vašimi pravimi darovi ter pomagajo pri pogumu vstopiti na svojo pot.

Med terapijo sproti prihajajo informacije, ki jih prevajam klientu in na podlagi katerih se izvaja terapija. Na klienta subtilno delujejo različni spektri izvornih žarkov kreacije, ki prinašajo tisti aspekt spiritualnega zdravljenja, ki ga v tistem trenutku potrebuje. Deluje celostno, na vseh nivojih in dimenzijah.

Terapije prilagodim posameznemu primeru – glede na predhodni individualni dogovor

Terapija z izvornimi žarki  pomaga sprostiti globoko zasidrana, stagnirana čustva, vas reši tujih, nižjih energij, dviguje voljo, pomaga pri spiritualnem prebujanju, vzpostavlja povezavo z višjim jazom ter povezavo z vodniki, pomaga izboljševati odnose s samim seboj, predira blokade, ki vas ločujejo od obilja in bolj srečnega življenja ter, kar je najbolj pomembno – z več obiski pomaga počasi, v skladu z vašo pripravljenostjo, razkriti najboljšo verzijo vas in vašega življenja  – torej pomaga vam iz poti strahu, iz poti žrtve na pot univerzalne ljubezni, na pot kreatorja lastnega življenja.

 

 

 

Prijavite se na uvodni, kratek brezplačni posvet

Terapija je primerna za vse, ki si želite nekaj konkretno spremeniti v svojem življenju in bi pri tem potrebovali podporo energij. Terapiji je možno dodati tudi life&soul coaching.

Terapija z izvornimi žarki

11 + 10 =

Na kakšen način poteka terapija?

 

 

Pri osebni terapiji z izvornimi žarki postopek poteka v sedečem ali ležečem položaju.  Načeloma poteka brez dotika, saj se osredotočimo na energetsko stabilnost aura sistema. Celotna terapija (skupaj s pogovorom kaj se je v terapiji dogajalo in z napotki, ki vam jih predajajo vodniki)  traja 45 minut. Napredna verzija, ko posameznik že sam obvlada pretok energij pa poteka z vodeno terapevtsko meditacijo oziroma vodeno vizualizacijo.

Terapija na daljavo pa poteka preko ZOOM-a. Ob dogovorjenem terminu se slišimo in vodim vas v terapevtsko meditacijo pri kateri uporabljam univerzalne žarke kreacije. Po končani terapiji se pogovorimo o poteku terapije, sporočili. Hkrati vam svetujem kako nadaljevati. 

 

 

Ena terapija ali paket terapij?

 

 

Osebna terapija:

  • 1 terapija, 45 min: 70 EUR
  • Paket 6 terapij  v razmiku 7-28 dni: 380 EUR ( Prihranek 40 EUR) – možno plačilo na obroke
  • Paket 21 terapij  v razmiku 7 -28 dni: 720 EUR (Prihranek 120 EUR) – možno plačilo na obroke
  • (Za paket terapij se je možno dogovoriti tudi po prvi terapiji in v tem primeru se prva že šteje v paketno ceno)

Več terapij je smiselno in zelo priporočljivo vzeti, ko si res želite nekaj dolgoročno spremeniti pri sebi, se spoznati in ko terapijo obravnavate kot pomoč pri svoji osebni in duhovni rasti in ko se želite izviti iz nižjih energij, ki vas držijo v primežu.

Terapiji je možno dodati še osebno, intuitivno svetovanje. V tem primeru termin traja 90 minut. Investicija pa znaša 100 EUR. Sorazmerno se spremeni tudi cena paketov.

 

 

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.