OSEBNO MENTORSTVO LUMINA

 

 

Z osebnim mentorstvom Lumina, pridobite čas, na poti svoje osebne in duhovne rasti. Z mentorstvom gradimo most med trenutnim stanjem in želenim oziroma med potjo strahu na potjo ljubezni do življenja. Mentorstvo je namenjeno vsem, ki si želijo spoznati sebe, hitro napredovati na svoji poti in urediti osebne ter poslovne odnose v svojem življenju.

 

 

OSEBNO MENTORSTVO LUMINA

Mentorstvo je namenjeno vsem, ki si želite dolgotrajnejšega vodenja skozi življenje. Navadno mentorski paketi trajajo daljše obdobje. V tem obdobju pa potekajo srečanja s svetovanjem, terapijo in meditacijo. Vsako življenje ima svoj takt in svoj notni zapis. Prav tako se posameznik nahaja v različnih obdobjih življenja, zato je mentorski program individualen in zavzema različna področja življenja, različna znanja in različne pristope.

Komu je osebno duhovno mentorstvo Lumina namenjeno?

Vsem, ki…

  • Čutite, da življenje nudi več, kot vsakodnevno, dolgočasno rutino,
  • že tipate po prvih znanjih in ne veste kam in kako se usmeriti,
  • ste že večkrat naleteli na težke življenjske lekcije in ne najdete izhoda,
  • ste že vstopili na duhovno pot, vas prav vse zanima, vendar se padci vrstijo. ter nimate močne in trdne osnove,
  • se zaradi svoje nove poti soočate z neodobravanjem okolice in se zaradi istega razloga znajdete v težavnih odnosih (družina, partnerji, prijatelji, služba,..),
  • bi radi hitro in učinkovito napredovali pri prehajanju iz strahu na pot svojega poslanstva,
  • ste visoko občutljivi empati – in težko obvladujete težke zemeljske energije, čustva, fizične bolečine in mentalne energijske napade, ki vas vsakodnevno obkrožajo.

Kako poteka osebno duhovno mentorstvo Lumina? Na prvem ocenimo vaše trenutno stanje. Šli bomo čez vsa pomembnejša področja vašega življenja ter določili tista področja, ki jih je najprej potrebno spoznati in energetsko ozdraviti. S pomočjo svetlobnih bitij in žarkov kreacije pa vas naučim narediti prve korake v pravo smer, ki jih lahko vgradite v svoje vsakodnevno življenje.  V mentorstvu gremo skozi postavitve energije, življenja energije in balasta, zakone vesolja, žarke kreacije, spoznavanja samega sebe, do prvih samostojnih korakov s pomočjo zavesti Lumine in vodnikov.

Mentorstvo Lumina vas torej vodi v duhovno prakso vsakodnevnega življenja, ga izboljša ter pripelje na povsem novo raven. Hkrati pa na mentorskih srečanjih pridobite tudi ogromno znanja na področju svoje duhovne poti, spoznate pasti ega, ki vas lahko zavede in popelje na napačno pot, o sebi in o odnosih, ki so del vašega vsakdana, o svetlobnih bitjih, ki vas obkrožajo ter o tem kako se povezovati in komunicirati z njimi. Prijavite se na brezplačni kratek posvet in videli bomo, če lahko delamo skupaj. Ob potrditvi ponudbe pa pričnemo s skupnimi močmi še izboljšati vaše življenje.

 

Za mentorstvo sem se odločila, ker sem imela ogromno znanja, pa je bilo vse pomešano. Zanimalo me je toliko stvari, da sem na koncu v vsem tekstu izgubila samo sebe. Vesela sem, da sem te našla. Naučila si me združiti potrebno in eliminirati nepotrebno znanje in pa to, da sem izhajala predvsem iz tistega, kar sem čutila od znotraj. Hvala ti. Brez tebe bi še vedno tavala nekje v vedni nevednosti.

Katarina, upokojenka

 

 

 

 

Ne bom razlagala koliko knjig sem prebrala. Niti ne koliko vprašanj mi je vedno ostalo. S pomočjo Mentorstva Lumina in readinga sem najprej našla svoj izvor, nato pa se je znanje pričelo zlagati. Najlepše je bilo, ko sva hodili ob vodi in si s svojimi kanaliziranimi sporočili pomagala, da sem celotno znanje vnesla v svoj mini svet. Vodila si me skozi življenjske izzive, da ima zdaj moje življenje nek smisel. Všeč mi je bilo tudi, da niso bili termini klasični, ampak si si vzela čas, ko sem se ukvarjala z določeno težavo. Seveda ostajam v programu že naprej.

Manja, vzgojiteljica

 

Potrebujete vodstvo?

Oddajte povpraševanje.

10 + 14 =

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.