TEČAJI LUMINA

 

 

Tečaji se izvajajo individualno ali v skupini z maksimalno 4 udeleženci. Vodijo vas skozi odkrivanje duhovnih razsežnosti različnih pomoči, ki jih imamo tukaj, na zemlji. Delavnice so pripravljene tako, da na prvi stopnji znanje lahko uporabite zase in za svoje bližnje. Spoznate orodje do te mere, da ga lahko uporabljate samostojno. Prva stopnja je načeloma sestavljena iz več modulov, ki jih lahko izvajamo strnjeno ali pa skupaj. Tematski tečaji se izvajajo tako, da ga naročite individualno ali pa se zanj odločite do 4 osebe in ga izvedemo ob dogovorjenem času. Izvedba tečaja se prilagaja. Naslednja stopnja pa je usposabljanje za samostojno delo s strankami.

 

 

 

Tečaj Akaških zapisov

 

Akaški zapisi nas popeljejo v knjigo naše duše. Gre za poglobljeno raziskovanje samega sebe, svojih preteklih življenj, blokad in najbolj verjetne prihodnosti. Naučimo se kako pogledati v preteklost, transformirati sedanjost in živeti nadrealno prihodnost. Bi se želeli poglobiti v vaš zapis duše? Prijavite se na tečaj.

Tečaj angelskega tarota

 

Angelski tarot je edinstveno orodje za sporazumevanje z vodniki. Postavitve ustvarjajo portal, preko katerega se lahko sporazumevate z vodniki o trenutni situaciji, svojih nadaljnjih korakih, fazi osebne in duhovne rasti, pravih odločitvah. Če bi želeli znati brati iz kart za lastne ali profesionalne potrebe, je ta tečaj pravi za vas.

Energijsko čiščenje prostorov

Tako kot je potrebno fizično, je nujno tudi energijsko čiščenje prostorov. V prostor se zasidrajo vse misli, čustva in dejanja oseb, ki čas preživljajo v prostoru. Prav tako v prostore lahko zaidejo duhovi, entitete in ujete duše. Bi se radi naučili profesionalno, energijsko očistiti prostor? Potem je ta tečaj pravi za vas.

 

Sodobni medij

Vsak ima potencial začutiti energijski svet naših ljubljenih, preminulih. Medijstvo nam, poleg osebne nadgradnje, ponuja dodatno možnost pridobiti ljubeča sporočila ljubljenih preminulih. To ni svet, ki bi se ga morali bati, je nekaj naravnega in možnost imamo komunikacije z ljubljenimi preminulimi. Če bi se želeli naučiti medijstva za lasno ali profesionalno uporabo, je ta tečaj idealen za vas.

Manifestacija obilja z angeli

Obstaja čudovit plan našega življenja. Morda v tem trenutku še ni tako lepo, kot je v vaših željah in sanjah. Pa vendar, ko premagamo blokade skrbi, strahu, sramu, žalosti, se v nas prične prebujati tisto pravo življenje. S pomočjo angelov si lahko ustvarimo obilje na vseh področjih našega življenja. Ta tečaj vas bo vodil po pravih korakih do želenega cilja.

Branje energije in uporaba kristalov

Ste vedeli, da kristali lahko pospešijo in okrepijo vaše namere? Pomagajo pri karieri, ljubezni, zdravju in finančnem življenju? Prinašajo močnejše psihične sposobnosti in vam pomagajo osvoboditi sebe od določenih blokad? Če si želite pobližje spoznati svet kristalov, je tečaj idealen za vas.

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.