Tečaji in popotovanja

Tečaji

Tečaji so namenjeni posameznikom, ki se radi spuščajo v nevidni svet energij. Pripravili smo jagodni izbor izobraževanj, ki vas na prvi stopnji pripravijo na osebno rabo, na drugi pa tudi kot dodatek na vaši poklicni poti. Vsaka stopnja vsebuje več modulov, ki se jih, glede na dogovor, lahko izvede strnjeno ali v intervalih. Bi se želeli naučiti pogledati v svojo knjigo življenja?  Želite postati energijski alkimist? Morda vas zanima svet kristalov? Ali pa si že dolgo želite naučiti uporabljati angelski tarot? Morda manifestacije življenja? Tukaj lahko preverite naš izbor tečjev. Tečaji so individualni in se izvajajo ob naročilu. Možno je tudi, da se tečaj zakupi za največ 4 osebe naenkrat.

Popotovanja

Z načo ekipo smo pripravili nepozabne pakete popotovanj, ki so namenjena povezovanju s sabo in svojo lastno sveto esenco. Želimo vas popeljati po skritih poteh, na katerih lahko spočijete svoj utrujen um in spoznate prave lepote sebe in narave. Izbiramo le najboljše za vaše telo in duha. Tukaj si lahko ogledate kakšne pakete imamo pripravljene za vas.

Želite biti pravočasno obveščeni o pričetku tečajev ali datumih popotovanj?

3 + 6 =

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.