Univerzum ima določene zakonitosti in če se naučimo te zakonitosti uporabljati v vsakodnevnem življenju zavestno in zavedno, hkrati pa v to vkomponiramo tudi spoznavanje sebe, svoje zgodovine in dušne poti in pa transformiramo blokade, lahko v življenju zelo hitro napredujemo iz točke zdaj v točko kjer želimo biti.

  1. Zakon: Zakon enosti

Govori o tem, da smo vsi eno. Torej, da obstaja le en vir energije v vesolju. In vsak od nas in vse kar nas obkroža, predstavlja kapljico oceana energije. Zato je tako pomembno kako razmišljamo o sočloveku in o situacijah. Ko nekomu pošiljamo ljubezen, se tudi ta vrača in ko nekomu pošiljamo sovražna čustva, pravzaprav sovražimo sebe.

Torej, če si to lahko priznamo, se lahko zavedamo, da lahko za pomočprosimo univerzum, sočloveka ali pa kar nas same. Konec koncev moramo biti mi sami ta univerzum, ki se premakne v smer, ki jo želimo doseči in ker je vse ostalo prav tako del iste energije, se tudi vse ostalo prične premikati v tej smeri, da se zadeva realizira. Zato je tudi prav, da energija kroži. Ko nam nekdo pomaga v želeno smer je torej prav, da mu vrnemo energijo na nek način, ki bo sočloveku prinesla zadovoljstvo nazaj.

Primer: Ko si želimo doseči svoje sanje, moramo sebe, kot kapljo vkomponirati v energijo vala, ki nas bo prinesla do želenega. Pri tem je v �večjih� primerih potrebna izmenjava energije. Nekdo ti da znanje, energijo, podporo, mi pa njemu vrnemo na način, ki nudi vračilo energije � največkrat je to denar ali primerna protistoritev. S tem poskrbimo, da vibracija te enosti zaradi neravnovesja ne usahni in s tem odletimo iz vala.

  1. Zakon: Zakon vibracije

Lastno energijo je potrebno uskladiti z vibracijo, ki jo želimo pritegniti. O tem se veliko govori, pa to malokdo razume kako se pri tem dejansko vesti. Ne gre za potlačitev lastnih čustev in misli nekam globoko vase in se delati, da smo srečni ter hvaležni. Le pozornost je potrebno preusmeriti na visoko vibrirajoča čustva in misli. Torej na ljubezen, mir, srečo, zadovoljstvo, hvaležnost,� Hkrati pa si dovoliti �izražati tudi ostala čustva in misli na zdrav način ter jih s tem sprejemati in zdraviti.

To najlašje naredimo tako, da spoznamo sebe kot celoto. Svetlo in temno stran ter kako to usmeriti, da deluje celota v pravo smer. Torej, če plastično ponazorim: sadna kupa s smetano (tisto kar je narejeno �srečno� sicer najprej privabi jedca, vendar ta se hitro umakne, ko pod smetano zagleda gnilo sadje (nepredelana, potlačena čustva in misli ter nepoznavanje samega sebe). Svojo ranljivost je varno pokazati in se z njo soočati dnevno. To nas dela človeške in energija prosto teče.

  1. Zakon akcije

Ta zakon veliko ljudi � sploh duhovno usmerjenih (češ, saj bodo Bogovi in angeli poskrbeli zame), �spregleda. � Sem prosil/prosila. Torej bo univerzum poskrbel zame.� Pa bo res?

Bo, če boste stopili v akcijo in kaj naredili za to tudi sami. Ste torej kaplja te univerzalne energije, vendar tudi ta kaplja mora migati, da prihaja do reakcij in odziva ostalih kapelj. Smo duhovna bitja a smo hkrati tudi ljudje.

To pomeni, da moramo stopiti v akcijo v materialnem svetu, da rastemo in se hkrati naučimo lekcij, ki so za nas pomembne v tej inkarnaciji. To ne pomeni, da moramo pri tem trdo delati, trpeti in padati. To pomeni, da se moramo zediniti z energijo in slediti toku s pravimi dejanji in izmenjavami. Ciljem lahko sledimo v prijetnem toku. In ta tok je pomemben. V akciji je potrebno slediti intuiciji, vodnikom, sebi,� ali kakorkoli že temu rečete. Ko v tem koraku čakate predolgo, mimo vas letijo priložnosti in tokovi, ki bi vas nesli mimo vaših strahov in negativnih razmišljanj. Pri tem si lahko pomagamo z izzivi, ki si jih dajemo ali nam jih nekdo daje.

Ko v življenju neprestano nekaj odlašate ali se sprašujete katera pot je prava, je čas, da se znova povežete s svojim višjim jazom, z vodniki, se spoznate in nadaljujete življenje s pravi temelji in se nato prepustite valu, ki vas nese v pot obilja.

 

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.