Voda je, poleg osnovnih funkcij, ki jih nudi in jih že poznate, odličen prenašalec informacij. V angelskem tarotu element vode pomeni čustvenost, zaljubljenost, združitev, neuslišano ali uslišano ljubezen, obžalovanje, žalost in srečo. Torej voda vpliva predvsem na naše čustvovanje. Sporočila vode se predvsem dotikajo našega čustvenega telesa v auri. Torej je formula zelo preprosta � preko informiranja vode vplivamo na naša čustva. Čustva se odzivajo na informacije, ki jih prejema um. Podzavest poda čustvom ukaz katera čustva izlijejo ob določeni informaciji.

Spomnim se sebe, kot 3 leta stare deklice, ko je umrla prababica. Bili smo pred cerkvijo in ne spomnim se veliko drugih stvari, kot to, da sem videla prababico, kako se je rešila bolečine. Bila je tam, na svojem pogrebu in meni ni bilo jasno zakaj vsi jokajo, če je ona bolje. Če se smeji. Minila so leta in naučila sem se na pogrebu jokati za obliko človeka, kakršno smo jo poznali. Nismo veseli za človeka, da je prešel v drugo obliko, da si bo njegova duša odpočila in se naučila novih spretnosti, ki jih bo prinesla v naslednje življenje ter popravila še vse tisto kar je naredila �narobe�. Žalostni smo zaradi sebe. No, pa o dušah enkrat drugič, želela sem povedati, da sem z leti prejemala informacije, da mora biti ta dogodek žalosten. Voda, predstavnica približno 70 % našega telesa shranjuje spomin. Na to temo so bile narejene mnoge raziskave in večznanstvenikov, raziskovalcev, praktikov, je to potrdilo.

Element vode je lahko �ljubodrav, tekoč, poln energije ali pa globok, miren in nepretočen. Torej, voda je spreminjajoča se oblika vidne energije.

Kaj to pomeni? V mentorstvu vijoličnega žarka smo se pogovarjali o tem kako energija ne izgine. Energija nima nabitosti negativno ali pozitivno. Preprosto obstaja. Šele na zemlji se, pomešana z nižjimi energijami, ki ustvarjajo bipolarnost odpre vprašanje s kakšnim predznakom je nabita. In imamo možnost energijo predelati, dvigniti njen pol, jo transformirati. Vendar pa je za to potrebna volja in čisti namen. Energijo transformira vijolični žarek kreacije. To plastično pomeni, da vzamemo nekaj kar nam ni všeč in spremenimo v nekaj kar nam je. Na primer vodo transformiramo v paro. Voda na ta način še vedno obstaja, le da je v drugi obliki. Enako lahko naredimo z informacijo vode.

Če izhajamo iz dejstva, da voda vsebuje molekularni spomin, kar pomeni, da vtisne vase informacijo, ki je nabita z negativnim ali pozitivnim predznakom, pomeni, da je močno prevodno sredstvo informacij. Zato je tako pomembno kaj govorimo in razmišljamo med tem ko pijemo, kakšen je naš notranji samogovor (informiramo vodo v sebi) ter s kakšno informacijo je �nabita tekočina, ki jo zlivamo vase.

Svojim otrokom obvezno, vsaj zjutraj, nalijem svežo vodo v stekleničko ter jo informiram z besedo �hvaležna ljubezen�. Voda, ki jo nesejo v šolo jih tako lahko varuje pred zunanjimi� vplivi energije. Zanimivo kako so tudi sami zaznali spremembo. To je postal naš obvezen ritual vsako jutro, brez tega preprosto ne zapustijo hiše.

Na spletu lahko najdete ogromno gradiva na to temo. Oblika kristalov vode, ko izgovorimo besede ljubezen, hvaležnost, sreča, ravnovesje so nekaj najlepšega, kar nam je dano videti. Japonski raziskovalec Masaru Emoto v svoji knjigi Sporočilo vode in vesolja govori o tem kako preprosta beseda spremeni strukturo vode tudi ob izpostavljenosti kozarca z vodo elektromagnetnemu sevanju. Torej, enako telo za naše, z vodo napolnjeno telo. Informirana voda je torej ena izmed osnovnih rešitev za izboljšanje energetske informiranosti človeka.

Kaj lahko naredite sami?

  • Pijte svežo vodo, če se da, čim več vode iz naravnih izvirov
  • Voda iz pipe je ponekod močno zasičena z razkuževalnimi elementi, zato je dobro uporabljati vodne filtre
  • Voda naj ne bo izpostavljena elektromagnetnim sevanjem, če ni v informirani obliki
  • Pred pitjem vode odprite svoje srce ter vanjo preprosto in iskreno izgovorite hvala, ljubezen, ravnovesje, blagoslov ali hvaležnost. Lahko iznajdete svojo mantro. Vendar je pomembno, da to res izrečete iskreno in odprto. Če tega ne premorete, je za začetek bolje, da imate informiran kozarec
  • Med pitjem in hranjenjem ne razmižljajte o težavah, ne prepirajte se (niti sami s seboj) � pazite kakšne informacije mečete vase � to je še posebej pomembno, za vse, ki hujšajo, se zdravijo ali zavestno spreminjajo svojo realnost z zakoni vesolja

V pomočsva z vilinsko oblikovalko gline Andrejo Križman iz AK design oblikovali 5 različnih tematik Magičnih glinenih lončkov. Pitje iz njih je naravnost božansko. Sploh voda iz naravnega vira. Glina naravno resonira z vodo, na dnu lončka pa je simbol, ki vodo informira z informacijo jasnih vibracij ljubezni, hvaležnosti, moči volje, zaščite, ravnovesja, ugodja v lastni koži, jasnosti, zadovoljstva,�

Magični lončki visoko vibrirajo, kar pomeni, da je tekočina, ki jo uživate v tem lončku duhovno zdravilna, saj vsebuje pozitivne informacije in te po zaužitju posledično vplivajo na informiranje vode v vašem telesu.

Naj bo od slej �na zdravje� rečeno iz srca tudi ob vodi, času in kavi. Informacija šteje.

Bodi v svetlobi,

Lumina

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.