Hvala vam za vse odzive in želje po osebnih svetovanjih. To daje vedeti, da ste pripravljeni slišati in vedeti.

Zemeljski angel oziroma bojevnik luči ni nič več ali manj kot vsi ostali. V vsakem je božanska iskra, duša, notranja moč, vibracijsko polje nadzavest,� ali kakorkoli že to imenujete. Vse je eno in eno je vse. Teorija o izvornih žarkih kreacije govori o izvorni beli svetlobi, ki se je skozi prizmo razpršila vse naokoli. S tem so nastali �izvorni žarki kreacije. Vsak žarek torej nudi določeno vibracijo, ki nam pomaga videti življenje iz različnih zornih kotov. Zato nihče ne govori iste zgodbe in nihče te povedane zgodbe ne razume enako kot vsi ostali. Torej smo razpršene božanske iskre svetlobe, vsak nekoliko drugačnega odtenka.

če izhajamo iz tega, so se tudi naloge zemeljskih angelov razpršile. Zaradi različnih zgodb, ki jo vsak izmed vas živi � ne samo to življenje – ste edinstveni skupek tistega, kar lahko nudite svetu. Bojevnik luči oziroma zemeljski angel ni nič drugega, kot nekdo, ki v sebi čuti klic. Ki ga nagovarja, kar si je zadal. Ima dodatno, svetovno nalogo pomagati. Zakaj? Ker je pričel dvigniti zavedanje, kazati luč, se angažirati v raznih dejavnostih, ki spreminja poglede drugih. Pričel je prebujati in kazati druge zorne kote, ki marsikomu olajša to zemeljsko življenje. In bolj kot zemeljski angel zleze iz svojih oklepov, več ljudem lahko pomaga.

Bojevnike luči lahko najdemo vsepovsod. Zato jih s svojimi zapisi razčlenjujem. Prav zato, da se vsak lahko nekje najde in spozna, da je nekje tudi njegov širši smisel in da ima njegova pot morda ogromno ovir, pasti in težkih preizkušenj � zaradi razvoja tistega, kar bo kasneje lahko nudil svetu.

Kaj je pomembno?

Včasih mi kdo reče, da si ne želi domišljati, da je bojevnik luči. Da bi to bilo hvalisanje. In raje že naprej trpi v svojih pogledih in zadušeni želji nekje najti svoje mesto, zavihati rokave in pomagati s svojimi darovi. Odgovor je vedno isti.

Pravzaprav gre za zanikanje svoje naloge. Nošenje odgovornosti za dobrobit zemlje in njenih prebivalcev, podajanje znanja, izražanje skozi umetnost, zdravljenje na vseh nivojih, povezovanje, prebujanje, je odgovornost zemeljskih angelov oziroma bojevnikov luči. Ne glede iz katerega vidika, vsak zaradi svoje zgodbe potrebuje dopolnjujoče znanje drugega. Se določenih znanj spomniti, dvigniti samovrednost, samozavedanje. Nekateri se učijo živeti na zemlji, drugi se učijo povezave z vesoljno energijo. Nekateri sodelovanja in drugi ustvarjanja. Mreža zemeljskih angelov je razprostrta po celem planetu. Mnogi osvetljujejo družinske karme, ki jim hkrati daje iztočnico za pomoč. Prebujanje je za mnoge boleče, potrebujejo mentorstvo. Še težje je stopiti iz sence in nositi odgovornost.

Ključni za uspešno delo pa so naslednji gradniki, do katerih bojevnik luči pride z učenji in duhovnimi zdravljenji:

  • Jasnost, odločnost, podpora
  • Modrost, iluminacija, udejstvovanje, znanje
  • Ljubezen in sprejetje sebe (nošenje odgovornosti), sočutje sprejemanje
  • Čiščenje energijskih blokad, raziskovanje in spoznavanje sebe, svojih globin
  • Duhovno zdravljenje, dopuščanje možnosti različnih razlag in razkrivanje svoje resnice
  • Povezovanje, učenje, prejemanje in dajanje znanja, razkrivanje
  • Transformacija, transmutacija
  • �..

Torej, sprejemanje svoje naloge in vloge ni neka titula, prav tako ni malo takih s katerimi se je moč povezati, se od njih učiti, se z njihovo močjo spoznati. Zaupajte poti svoje duše, občutite energijo, ki vas vodi, se ne dajte prepričati, da je samo ena pot in samo ena veja znanja prava. Predvsem pa ne pustite, da vas karkoli in kdorkoli ovira pri tem kar vam šepeta duša.

Prijavite se na brezplačni razgovor dviga svojega osebnega potenciala na podlagi vašega realma. Pišite mi na lumina@portallumina.si

Lumina

 

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.