Si zemeljski angel?

Zemeljski angel ali bojevnik/bojevnica luči � ima na zemlji prav posebno nalogo. Na nekem področju � odvisno za katerega je poklican, brezpogojno pomaga človeštvu, živalim, okolju, celotnemu planetu, prižiga lučke in ne dovoli, da ugasnejo.

Mnogi zemeljski angeli se v otroštvu ne počutijo najbolj sprejeto. Sprašujejo se o pomenu biti tukaj. Plehke zemeljske igrice jih ne zanimajo � odvisno od njihove nadrealnosti pa se soočajo z različnimi izzivi v življenju. Najbolj zanimive so zgodbe iz njihovega zgodnjega otroštva, če se ga spominjajo � ko še niso v celoti pozabili kdo so.

V otroštvu se mnogi soočajo s težkimi družinskimi okoliščinami, saj so si izbrali, kot prvo nalogo, razrešiti del družinske karme � rodu, ki je zašel v temo, v najnižje in nizke vibracije zemlje. Dovolj je že, da so tam. Njihovi starši, skrbniki so lahko čustveno zaprti, nezreli ali pa nasilni, manipulativni in izkoriščevalski. Lahko pa je ta del njihovega življenja običajen in se kasneje pokaže napaka v družinski liniji.

Kasneje v življenju se soočajo z dejstvom, da so drugačni. Ne zanimajo jih plehke, površinske zadeve. V sebi nosijo neslutene globine, ki pa jih znajo tudi pozabiti, saj se trudijo stopiti v korak z vrstniki, kar pa jih privede do tega, da pozabijo kdo so. Srečajo se s problemom, ki jim ga pokaže življenje � spoznajo bolečino sveta, katera razrešitev pa je pravzaprav njihova največja življenjska naloga.

Če znajo v sebi odkriti to moč, če se ne prepustijo malim in velikim boleznim, ki jih pravzaprav opozarja, da nekje nekaj delajo narobe, če slišijo glas v sebi, da želijo in da morajo pomagati svetu, potem so tu � iz mesa in krvi � pravi zemeljski angeli, ki � ko znajo z modrostjo delovati na svojem področju.

Imajo izkušnjo z ujetostjo v strupen odnos. Partner na nek način (psihično, fizično, čustveno) zlorablja in ponižuje zemeljskega angela � kar pa ima svoj namen � z reševanjem iz tega toksičnega odnosa spozna svojo pravo vrednost, razbremeni se spon navidezne ujetosti, si poravna krila ter prične svoje delo opravljati odgovorno, z vso svojo močjo.

Znaki, da si zemeljski angel:

 • Težki spomini iz otroštva (čustveno nezreli, manipulativni odrasli, ki psihično ali/in fizično zlorabljajo otroka)
 • Privlači jih globina ljudi, v njih vidijo samo dobro (kar pa povzroči mnogokratno razočaranje)
 • Zavedanje o svoji drugačnosti, kot da na svetu ni žive duše, ki bi jih razumel
 • V sebi nosijo željo po pomoči , tudi če (že) ne vedo kako bi pomagali
 • Ujamejo se v odvisniške odnose, ki jih pravzaprav izčrpavajo
 • Partnerji velikokrat z njimi psihično ali fizično obračunavajo, so nezvesti, pretiran ljubosumni, neodgovorni � z eno besedo toksični za zemeljskega angela, ob enem pa njihovi največji življenjski trenerji, zgodbe se ponavljajo, dokler zemeljski angel ne spozna svoje vrednosti
 • Težave z odvisnostjo -od hrane, droge, alkohola, cigaret, odnosov � največkrat, ker v sebi nosijo rano, ki je še niso sposobni predelati
 • V svojih najtemnejših dneh, tik pred največjim klicem, mnoge grabi anksioznost, depresija, apatija � to pa ni samo njihova bolečina, čutijo tudi bolečino sveta:
 • So močni empati, kar je, dokler ne spoznajo te svoje moči, mnogokrat ovira in ne blagoslov
 • Temu sledi, da jim popolni neznanci zaupajo svoje osebne zgodbe, bolečine, težave � že tem, da so ob zemeljskem angelu jih namreč v nezavednem prične duhovno zdraviti
 • Njihovi vodniki se zavedajo odgovorne naloge � na vsak način zbuditi zemeljskega angela ter mu s pomočjo drugih zemeljskih angelov pomagati na pot ljubezni � doživijo enega ali večwake up call -ov, poti se jim čudežno križajo z zemeljskimi pomočniki
 • Angelom na zemlji se lahko dogaja tudi, da večkrat zaznajo piskanje v ušesih. Vsekakor gre za zelo nadležno zadevo, vendar je potrebna, saj s tem skanalizirajo nova znanja.
 • Zemeljski angeli imajo močen notranji občutek namena � biti v pomočljudem, živalim, rastlinam, okolju, zemlji kot taki,�
 • Še ena skupna lastnost mnogim � ne marajo nasilja � niti na televiziji in radiu -ognejo se mu v velikem loku.
 • So močno občutljivi, za mnoge preobčutljivi, ne marajo gneče, pretiranega hrupa.

 

Torej, imaš tudi ti močno željo na nek način pomagati? Se v svoji koži ne počuti� domače?

Imaš občutek, da je življenje več, kot le golo životarjenje in si želiš zares živeti? Se ti pojavljajo vizije o tvojem nadaljnjem življenju? Imaš sanje, ki presegajo realno sliko � torej tistega, kar imaš do sedaj?

Potem si po vsej verjetnosti zemeljski angel � tvoja nadrealnost (torej nekaj, kar je večje od tvojih zaznav) pa te usmerja na tvojo pravo pot. Kdo so tvoji vodniki in iz katerega nadrealnega kraljestva prihajaš je pomembna iztočnica zate � za tvoje poslanstvo. Kdo te vodi in zakaj lahko razbereš iz readinga realnosti, o katerem bom večnapisala v drugem delu tega blog sporočila.

Prijavite se na brezplačni razgovor dviga svojega osebnega potenciala na podlagi vašega realma. Pišite mi na lumina@portallumina.si

Ostani v svetlobi,

Lumina

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.