Premium soul&life coaching

Premium soul&life coaching je za posameznike, ki želijo svoje življenje nadgraditi, spremeniti svoje miselne procese, odstraniti še preostale blokade, se osvoboditi nižjih občutkov in iluzij ter v popolnosti zaživeti svoje poslanstvo. Ta coaching ni za tiste, ki si želijo udobja. Soul&life coaching je kot ekspresna pot do življenjskega poslanstva po katerem hrepeni duša.

Kaj je soul&life coaching?

Soul&life coaching uravnoveša fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo. Torej celostno, po korakih, skupaj – dosegava zemeljske uspehe tako, da se naučiva prisluhniti duši.

Kako poteka?

Glede na vaše potrebe kreiram edinstveni, osebni program, ki pa je sestavljen iz rednih živih ali ZOOM intenzivnih srečanj ter vmesne interakcije, ko potrebujete roko ali odgovor. Pri prvem srečanju praviloma pregledamo celoto in sestavimo trenutno sliko, ki jo živite zdaj, ter določimo smeri in cilje. Na podlagi tega ustvarimo program, ki vas lahko popelje do “živeti nadusodo”.

Zakaj je coaching in mentorstvo pomembno?

Posameznik potrebuje coaching, da v procesu preseže določene vzorce in blokade, ki ga ločijo od njegovih sanj. Človeško je, da se ob preseganju vzorcev prične tresti svet. In takrat potrebujemo nekoga, ki nas ujame in nam pove kakšno je stanje zunaj čustvenih in mentalnih vrtincev. Prav tako gre vse veliko hitreje in lažje, pri čemer pa privarčujemo tako čas kot denar. Povezujemo se z nevidnim svetom vodnikov, ki vas vodijo skozi življenje, če jim le znate prisluhniti. Energijsko urejamo medsebojne odnose, se učimo osnovnih ali naprednih meditacijskih tehnik in načinov dihanja, upoštevati univerzalne zakone vesolja, vnesemo elemente energijskega zdravljenja ter gradimo most med fizičnim in duhovnim. Največja prednost soul&life coachinga je, da teorijo prenašamo v prakso. Naučimo se, kako uporabiti vsa pridobljena znanja v vsakodnevnih življenjskih izzivih in s tem pričnete živeti svoj nadrealni del svojega življenja. S pomočjo soul&life coachinga, postajate najboljša verzija sebe.

Kakšen je časovni okvir sodelovanja?

Priporočeno je vsaj vsaj trimesečno sodelovanje, najbolj optimalno pa je od 6-12 mesecev, saj s tem zajamemo celoten sistem ciklov  človekove zavesti. S tem poskrbimo, da ste ob padcu podprti in da se takrat naučite odreagirati drugače, kot ste vajeni sami. Gre torej za stalno podporo ter kvantne premike k lastnim ciljem.

Kdo potrebuje take vrste coachinga?

Gre za različne profile posameznikov. Od žensk, ki si srčno želijo spremeniti svoj poklic v veselje in svoj čas preživeti s svojimi otroci, do deklet, ki želijo kreirati svoj partnerski odnos. Soul&life coaching je primeren tudi za tiste, ki si želijo svojo strast spremeniti v poklic, pa takih, ki so totalno zablokirani in si želijo zaživeti srečno in zadovoljno življenje. Vedno več je tudi moških, ki so izgubili stik s sabo in/ali življenjsko sopotnico ali pa le želijo nadgraditi svoje življenje ter pri tem potrebujejo osebo, ki jih pri tem spremlja.

Pridejo tudi mladostniki, ki čutijo, da so drugačni od vrstnikov in se iščejo na prav poseben način. To so indigo, kristalni in mavrični otroci, ki potrebujejo posebno podporo za razumevanje sebe in svojega poslanstva.

Prav posebno mesto pa imajo zemeljski angeli, ki se zavedajo svojih darov, pa jih ne znajo, ne upajo pokazati svetu zaradi različnih ran preteklosti. Zemeljski angeli so pravzaprav povsod. Večina pa se svoje moči niti ne zaveda. Svoja nova znanja in moči, s pomočjo soul&coachinga, tako vnašajo v svoj vsakdan, na svoje delovno mesto, v družino, razmišljanje in svoje življenjsko poslanstvo.

Sem poslovnež in naučen sem bil vse delati s trdo roko. S pomočjo soul&life coachinga sem izboljšal odnose s svojo ženo, zaposlenimi, poslovnimi partnerji in postavil polno novih projektov. Zabavam se, ko uporabim tvoje tehnike za priklic priložnosti v življenju. Ko mi vodniki najdejo parkirno mesto ali pa najdem toćno tistega človeka, ki ga potrebujem. Hvala.

Primož, poslovnež

 

Vedno sem mislila, da si moram najprej urediti svoje življenje, potem pa bo čas tudi za kaj takega. Resnica je drugačna. Pri tem ne bom nikoli več varčevala, ker, če bi vedela kako preprosto je vse s pomočjo tehnik, ki si me jih naučila, bi privarčevala ogromno energije, živcev, ne bi izgorela in ne bi imela dveh spontanih splavov. Na vse te “pomoči” se še privajam, zato mi je všeč, da te lahko pokličem in me v trenutku spomniš kaj lahko naredim. Hvaležna iz dna srca,

Polona, direktorica

 

Naroči se

na kratek, brezplačen posvet.

3 + 1 =

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.