AURACLOUD – interaktivno opazovanje aure in fotografiranje ter merjenje čaker, čustvenih, mentalnih in stresnih indikatorjev

AURACLOUD interaktivno opazovanje in fotografiranje aure se priporoča posameznikom, ki si želijo jasnejšega zavedanja svoje energije, svojega vpliva na okolico, blokad, ki jih imajo ter moči svoje energije.
AURACLOUD svetovanje  pa se priporoča ljudem, ki si želijo z našo pomočjo bolje spoznati svojo energijo ter najti rešitve za izboljšanje energijske slike na fizičnem, mentalnem, čustvenem ali dušnem nivoju.

AURACLOUD je idealen interaktivni pripomoček, ki pomaga praktično vsem. Tudi tistim, ki auro lahko vidijo. S tehnologijo, ki jo uporabljamo, lahko pomagamo posameznikom do preprostih rešitev. Naše težave namreč lahko izvirajo na fizičnem nivoju, čustvenem, mentalnem ali dušnem. Prav tako jim pomagamo pri zavedanju kako pomembno je skrbeti za energijo in kako hitro se ta spreminja , če jo pravilno uporabljamo.

Je tudi idealen pripomoček pri manifestaciji svoje življenjske poti, ki jo vodi duša. Namreč, bolj ko smo na svoji poti, močnejča in bolj magnetična je energija aure. Bolj, ko smo v neravnovesju, šibkejše je naše energijsko polje.

Z našo AURACLOUD napravo lahko trenutno auro opazujete neposredno na ekranu. Prav tako orodje omogoča, da približamo ali oddaljimo določene sektorje, opazujemo nivo energije  po posameznih čakrah, opazujemo najšibkejše in najmočnejše aspekte vaše energije, opazujemo tudi moč aure, strukturo energije, nivo stresa ter prepoznamo barvno strukturo posameznika.

Možno je tudi opazovanje in merjenje energije naših štirinožnih prijateljev. Živali so namreč čuteča, empatična bitja, ki nosijo energijska
bremena ljudi. Tudi živali imajo čakre ter energijsko strukturo. Tako lahko znamo pomagati tudi živalim oziroma spoznamo izvor težav.

Auracloud tehnologija deluje preko dveh komponent:
– Kamere, ki snema trenutno stanje aure
– Tipalo za roko, ki izmeri energijsko strukturo posameznika.

S pomočjo napredne tehnologije pa zelo hitro lahko dostopamo tudi do spisanega poročila, ki pa je trenutno na voljo le v določenih jezikih in ga je možno dodatno naročiti.

STORITVE IN CENIK

AURACLOUD opazovanje, osnovno tolmačenje in fotografiranje aure
Cena: 44 EUR*
Čas trajanja: do 20 minut
*V ceno je vključena ena fotografija
Ta paket je primeren za vse, ki delajo na samozdravljenju ali že imajo svojega izbranega terapevta
oziroma tretmaje.

AURACLOUD opazovanje, tolmačenje, svetovanje in fotografiranje aure:
Cena 88 EUR* (do 1.6.2021)
Čas trajanja: do 60 min
*V ceno je vključena 1 fotografija

AURACLOUD opazovanje, tolmačenje, svetovanje, fotografiranje aure + individualna meditacijska terapija
Cena 150 EUR* (do 1.9.2021)
Čas trajanja: do 120 min
*V ceno je vključena 1 fizična fotografija ter 2 fotografiji poslani po e-pošti

Vsaka dodatna natisnjena fotografija: 9 EUR
Poročilo v angleščini ali nemščini: 12 EUR
Prevod poročila: 50 EUR

Termini so možni:
Torek, četrtek in sobota/na prost termin/do zapolnitve mest

Uau, noro, nikoli nisem verjela, da se okrog mene vrtinči toliko barv. In, da se moje trenutno stanje tako “pozna” v vseh dogodkih in odnosih v mojem življenju. Sedaj vsakič, ko padam v negativo, vidim sliko aure in takoj zlezem nazaj v iskanje rešitev. Ja, morala sem videti, da verjamem. Hvala.

Tanja

Kontaktini obrazec

5 + 7 =

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.