Ko pridejo ljudje k meni na terapijo, svetovanje ali coaching, sploh ne vedo kaj jih boli. Tako zelo so že v plasteh bolečine, za katere so leta in leta mislili, da so odraz starosti, dednosti,� najhuje pa je, ko mislijo, da je z njimi kaj narobe in so se na silo prilagodili svetu (ker s(m)o bili tako naučeni).

Leta in leta se te male in velike bolečine nalagajo na fizični, mentalni, čustveni in duhovni plasti aure. Na ravni aure se namreč delajo energijske rane, ki nastajajo zaradi toksičnih odnosov, lastnih misli in čustev, energijskih vampirjev, manipulatorjev, ljudi, ki jih imamo radi,� Mnogo več razlogov je zakaj do teh ran sploh pride. Pa vendar � ta bolečina � če je ne zdravimo � se slej ali prej prične odražati v zunanjem svetu. In pristanemo v negativnem kroženju. Kar pomeni: Imamo rano, zato privlačimo okoliščine, ki pravijo: �poglej, tukaj je rana�. Pride do situacije, ki nam to rano razširijo ali poglobijo. Pademo in okrevamo, vendar se za kanček manj pokažemo svetu, zamenjamo ljudi, zamenjamo prostor, vendar se znova in znova pojavljajo situacije, ki dregajo v te naše rane. Tako človek ali zleze popolnoma vase in si enostavno ne upa več živeti � želi le še preživeti.

Ali pa zakrije te rane z lažno obrambno plastjo, ki otrdi. In si ne dovoli čutiti, občutiti, niti ne dajati novih priložnosti. Tako človek energijsko zakrni in se s tem obsodi, da ne bo več okušal življenja. Da ga bo zgolj še preživljal. Hkrati išče nove in nove izzive, da bi se počutil živega, hlasta po zunanjem svetu, adrenalinu, novim � morda prav smešnim doživetjem in zavrača žalostne klice svoje duše. Otopelost pa lahko takega človeka pripelje tudi v zaprtost vase in odklanjanje druženja.

Kaj so lahko rane? To, da nam svet vedno znova potrdi rano, da nismo dovolj dobri, da nimamo dovolj denarja, da nismo vredni ljubezni, da nas tepe karma, da nikakor ne moremo dobiti službe, da nas ljudje ne spoštujejo, da se vedno znova zapletamo v iste nemogoče dramatične situacije, fizične bolečine,�

Kdor ne priznava energije ga rada vprašam zakaj plačuje račun za mobilne podatke. Iz kje pride podatek v telefon, računalnikč In mimogrede � kdor skeptično gleda na kristale � modri jih uporabljajo v sodobni tehnologiji.

Pogovarjam se z ljudmi, ki jih svet boli, pa je najbolj žalostno od vsega, da mi govorijo o svoji bolečini, pa je še takrat ne zaznajo. Pa vendar so ti ljudje mnogo korakov pred ostalimi. Tudi, če se ne zavedajo, so se odločili rane zdraviti tudi energijsko.

Zakaj energijsko? Ker je vse sestavljeno iz fizičnega in energijskega telesa. Vse. Vsako telo, vsaka rastlina, vsak predmet, celo projekt, hiša in zemlja. Pravzaprav temu, čemur rečemo atmosfera zemlje, lahko rečemo tudi zemeljska aura , zemeljski energijski zapis.

Energija ima drugačne karakteristike kot fizični del. Energija je hitra, medtem ko je materialen svet počasen in tog. Pa vendar � vse je najprej energija, popolnoma vse. In ko nekaj v energijskem zapisu popravimo, transformiramo, odstranimo � ni nujno, da se takoj vidi na fizičnem, pa vendar se zgodi premik, ki se bo kmalu manifestiral tudi na materialnem.

Zaradi tega se klient počuti drugače po terapijah ali pa na prvi pogled ni ničesar kar bi se poznalo na telesu. Pa vendar, čez čas spozna, da se je zaradi energijske terapije marsikaj okrog njega spremenilo (v resnici se je �spremenil� sam, vendar tega ne zazna takoj) in da je vse nekoliko bolj poravnano, v pretoku, v delovanju in da se dogajajo �čudeži�, ki so čudeži za tiste, ki še ne razumejo� da je vse energija.

Lumina

Preberi še:

 

 

 

 

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.