POPOTOVANJA

 

Lepoto vidite, čutite in živite.

Z našo ekipo smo pripravili nepozabne pakete popotovanj, ki so namenjena povezovanju s seboj in svojo lastno sveto esenco. Želimo vas popeljati po skritih poteh na katerih lahko spočijete svoj utrujen um in spoznate prave lepote sebe in narave. Izbiramo le najboljše za vaše telo in duha. Bi želeli potovati z nami in doživeti nekaj nepozabnega? Tukaj poglejte kakšne pakete imamo pripravljene za vas.

Zmajeve črte

 

Se sprašujete kaj so zmajeve črte in zakaj so za nas tako pomembne? Že viri iz davnin so pričali o delovanju kozmičnih sil. Pripovedovanja o zdravilnih energijah privabljajo tiste, ki iščejo rešitev zase. Ob vseh neugodnostih današnjega življenja se ljudje vse bolj vračajo k naravi. Nekateri si tam poiščejo umiritev in tišino, druge vse bolj privabljajo zmajeve črte, ki potekajo po določenih linijah in krajih po celem svetu. Znano je, da na stičišču zmajevih črt, ki prenašajo pozitivno zemljino energijo, nastane energijski naboj, ki na človeka deluje sproščujoče in pomirjujoče.

Jakobova pot

 

Jakobove poti se vijejo domala po vsej Evropi. Romanje, ki je postalo vedno bolj priljubljeno, ponuja spoznavanje samega sebe. Ste vedeli, da imamo vsem znani El Camino tudi v Sloveniji? Tu potekajo štiri Jakobove poti, ki jih označujejo simboli školjke. Jakobova pot je kot deblo drevesa z vejami in listjem, ki pelje skozi mnogo vasi in je speljana prek gričev in dolin. Pustite skrbi doma in se odpravite na osebno raziskovanje. Čemernost se s koraki razgublja, spoznaš ostale popotnike in spoznaš, da mora vsak prehoditi svojo pot – pot življenja.

Dolina piramid

 

Že sama misel, da so piramide v naši bližini, je res precej vznemirljiva. Bosanske piramide so eden največjih odkritij na področju energijskih točk na svetu. Stojijo na zares strateški lokaciji, saj so pod njimi izvori energije in energijsko sevanje, informacije iz duhovnega sveta, ki jih dobimo preko njih, pa nam lahko služijo kot kažipot. Negativni ioni, katerih koncentracija v rovih trikratno presega nivo ionov, kot na planinah, nam omogoča dobro počutje in popolnoma čist zrak. Megaliti, ki se nahajajo v tunelih, nas ne postijo ravnodušne.

Narava povezuje

 

Verjetno ste vajeni, da dopust preživljate vsako leto na podoben način in na podobni lokaciji. Zakaj ne bi eno leto naredili manjše spremembe in bi raje najeli kakšno kočo sredi gozda, spoznali delo na turistični kmetiji, aktivno odkrivali bisere neokrnjene narave, znamenitosti krajev, ki so tako blizu vas in se za nekaj dni odklopili od napornega tempa vašega življenja. Lahkotnejše in malo bolj sproščeno zadihali? Bi vašim otrokom ponudili nekaj več in se zopet povezali brez zunanjih dejavnikov?  Počitnice za ponovno povezovanje z resničnostjo življenja okoli nas.

Vikend oddih zate

 

Pride čas, ko se postavimo na prvo mesto in si želimo napolniti baterije. Samo mi lahko spreminjamo svoje življenje, mu dodamo smisel in si nudimo še kako potrebno rast. Napolni si svoje srce, skupaj z nami zadihaj, spoznaj svoje potenciale in čutenje. Dodaj svojemu mozaiku sreče še eno kocko in napolni svoje srce. Skupaj z nami se podaj na regeneracijski oddih in si privošči zasluženo razvajanje.  Prebudi svoj potencial, napolni svoje srce in si privošči svoj mir. Zaslužiš si!

Selfness doživetje

 

Ste že slišali za življenjski slog, ki vam pomaga, da se vrnete nazaj v svoj center, se vnovič zazrete vase in v svoja najgloblja občutja? Vse to je Selfness. Je pot do kakovostnejšega in srečnejšega življenja. S posebnim programom vas bomo zopet umirili in vas naučili poslušati svoje telo in samega sebe. Čas je da se ustavite in nehate hiteti ter prisluhnite sebi. Poskrbeli bomo, da vas bo naše doživetje, ponovno združilo v vašo celoto. Skozi več metod boste spoznali, da prevečkrat zaradi napornega tempa pozabimo prav nase.

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.