Za terapijo me je obiskala gospa in najprej zanikala kar nekaj dejstev iz njenega življenja. Čisto na koncu, ko sem že zaključila in vstala, pa je izustila: �Počakaj, kako si vse to vedela? Vse kar si povedala, drži.�. Pogledala sem jo v oči in ji povedala, da sem samo kanal. Vedo in vidijo pa tisti v katere ona morda verjame, ne ve pa, če zares obstajajo.

In ja, informacije so jasne. Nič ne moremo skriti. Pa ne pred ljudmi. Še vedno je veliko spečih ali delno prebujenih, ki ne vidijo. Svetlobna bitja pa vidijo in zaznajo popolnoma vse. Pred njimi ne moremo skriti našega ravnanja, tudi ko mislimo, da smo sami, ne moremo skriti misli, besed in dejanj. In, če te tri stvari niso v skladu z našim bitom, se tudi s težavo kam premaknemo.

In ravno zato, mnogi, ki mislijo, da so pregnani, na drugi strani trpijo v svojem življenju. Ne vedo zakaj doživljajo vzpone in padce. Razlog je ravno v tem. Mnogi ne dojamejo bistva.

Gospa pa je vrtala dalje. Po terapijah navadno povem kaj lahko oseba dela sama doma, da se stanje po terapiji ali med terapijami, ustali, izboljša. Tudi njej sem povedala, vendar ji ni bilo dovolj. Imela je polno vprašanj o tem kako bi tudi ona sama lahko prišla do informacij. Torej kako bi lahko komunicirala z �nevidnim svetom�.

Znova sem ji razložila: povedala sem vam prve korake, ki jih lahko naredite. In ti koraki vas bodo pripeljali do naslednjih stopničk. Preskakovati pa ne morete. Nato je izrekla laž, da vse to kar sem ji povedala že dela. In moj odgovor je bil � potem je s tem potrebno nadaljevati, ko boste pripravljeni, sledijo naslednje informacije.� Bila je vidno razočarana. Saj je želela vedeti več, vendar svetlobna bitja niso spregovorila. Vse kar sem slišala je bila: dela naj tisto, kar smo ji naročili.

Ko sem bila kasneje sama sem vprašala Lumino zakaj niso povedali več. Bilo mi je nekoliko nelagodno, saj sem ji želela ustreči. In odgovorila je.

Lumina: Nekateri bodo k tebi prišli le po informacije. Želeli bodo priti mimo iniciacij svetlobe do pomembnih informacij, ki jih znajo izrabljati. Ker so informacije, ki jih predajaš varovane in sporočamo le tisto, kar je za osebo, ki ji kanaliziraš, potrebno, da se premakne naprej za eno stopničko ali da najde prva vrata, potrebno. Vse informacije, ki jih prejemaš za posameznika, vključno z rituali in napotki, so namenjeni le tisti osebi. Nihče drug nima koristi od njih. Saj je vsaka pot duše unikatna in vsak potrebuje svoje napotke, da sledi svojemu namenu.

Prav zato si prejela le eno informacijo. Vse ostalo je bilo pri osebi zaklenjeno, ker bi utegnila preskakovati stopničke in delati stvari, ki ji ��e� niso namenjene. Točno pri tej osebi je bil razlog to, da sledi napačnim energijam, katerih pa mi ne hranimo. Zato smo dali osnovni napotek. Globinsko čiščenje. Po tem čiščenju, če bo uspešno, pa ji bodo informacije do svetlobe za stopničko bolj dosegljive.

Nikar se ne obremenjuj s tem � dovoli da mi opravimo svoje delo, tebi prepuščamo delo kanala. Tako boš zaščitena in varna. Popolnoma zaupaj danim informacijam in ljudem povej, da informacije tečejo le, ko je človek na njih pripravljen. Nič drugega jim ne moreš dati kot na tisto za kar so pripravljeni.

Ne boj se, da bi te zaradi tega besedno utegnili napasti. Duhovno boš varovana in napadi ne bodo možni. Vse ostalo je gola iluzija.

 

Hvala Lumina. Hvaležna sem za vaše vodenje.

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.