Pri svojem delu sem spoznala dekle, ki si neznansko želi fanta -ni pomembno katerega, le da bi ga imela. Pravzaprav je takih veliko, a ta zgodba je posebna.

Zakaj?

Prišla je k meni. In na readingu sem videla kako se en moški, s katerim sta si namenjena. Vendar se nikakor nista mogla ujeti. Angeli in vodniki so povedali, da se bosta srečala čez kakšno leto, če bo v tistem obdobju pri sebi določene stvari ozavestila in transformirala � so točno povedali kaj in ni imelo prav nobene veze z ljubeznijo in odnosi. To je bil namreč razlog zakaj se ne moreta srečati.

Vendar pa je gospodična želela svojega partnerja imeti zdaj takoj. Še v tistem mesecu, če ne tednu. Ni želela več čakati. Njen ego in občutek kako bi moralo biti v njenem življenju, jo je zavedel in svoje iluzije je želela zaživeti takoj.

Njeni vodniki so jo preko mene opozorili na nespametno odločitev in takoj sem vedela, da bo zadeve vzela v svoje roke.

In jih je. Našla je osebo, ki ji je pomagala narediti urok. In, kot je kasneje povedala, ji je bilo popolnoma vseeno kdo pride, pomembno je le da pride. Da le nekoga ima.

Naredila je urok, sledila vsem napotkom (nepopolnim), ki jih je dobila od osebe, ki naj bi to obvladala in čakala. Najprej se ni zgodilo nič. In po kakšnem tednu kukanja na okoli je nekoliko pozabila na vse skupaj.

Potem pa se je začelo. Fantje so jo kar naenkrat začeli pozdravljati. Jo ogovarjati, jo vabiti ven. Bila je navdušena. Bilo jih je vedno več in bila je presrečna, da si bo lahko enega izbrala. Hodila je ven z različnimi in spoznavala njihove obraze. In ti obrazi ji niso bili všeč. Veliko jih je varalo svoje žene in so pri njej iskali samo tolažbo ali zabavo, mnogo je bilo brezposelnih lenuhov, ki so državo krivili za to, da se njim ne godi lepo. Nekaj je bilo tudi ljudi, ki so prestopili na drugo stran zakona�

Ko je želela prekiniti z njimi, je niso želeli izpustiti. Klicali so jo in nadlegovali na vsakem koraku. Nekateri tudi grozili in se pojavljali pred njenim domom in službo.

Bila je zgrožena. Je res vse to tisto kar lahko dobič Zakaj je k sebi privabila vse te ljudi, če pa je ona tako super oseba in si želi samo lep partnerski odnos? Prijokala je k meni, da sva našli skupno rešitev in izničili urok.

Odgovor Lumine: Vodniki so te pred tem jasno opozorili, da te čaka nespametna odločitev, vendar si pri tem pridobila čudovito izkušnjo. Sedaj veš, da ne želiš biti privlačna za vse tiste, ki jih je energetsko poklical tvoj urok, temveč se boš potrudila predelati tisto, kar je potrebno, da se v tvojem življenju pojavi prava oseba, ki vama je namenjeno življenje peljati skupaj.

Vseeno pa si si nabrala kar nekaj karmičnih vezi, ki so se spletle med tabo in moškimi zaradi tega uroka. Udarilo jim je na nekontrolirano poželenje. Kljub temu, da ni prišlo do fizičnega stika, so se vse potrebne predpostavke za parjenje (lažno) ustvarile. Zato se tudi niso mogli brzdat, ko niso dobili tistega kar so pričakovali. Poklicala si jih s svojo spolno energijo in izrabila žensko moč. Potrebno bo čiščenje in zdravljenje sakralne čakre ter odstranjevanje karmičnih vezi. V nasprotnem primeru lahko to vodi do različnih vnetij, do pomanjkanja življenjske energije, odnos s tvojim izbrancem pa ne bo tako kakovosten kot bi lahko bil. Oziroma se vajino srečanje lahko pomakne daleč v prihodnost.

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.