Pričla je sama, pršla je ranjena in z ogromnim vprašanjem nad glavo. Njeno energijsko telo pa je bilo v mnogih odtenkih sivine. Njeno vodstvo je bilo tako odločno, da sem že nekaj dni prej vedela, da bo prišla. In ostala.

Spomnim se prvega pogleda v njene oči. Globoka žalost in zapuščenost se je skrivala v njih. Hkrati pa globoka odprtost, ki je vpila: �nimam več kaj izgubiti, reši me!�

Želela se je obiskati svoja starša, ki sta en za drugim zapustila ta svet. Iskala je tolažbo, varnost, brezpogojno ljubezen in občutek povezanosti. �Čeprav je imela svojo družino, s čudovitim partnerjem in otroci, se je zaradi nenadne izgube staršev nekaj let nazaj, počutila samo na svetu.

Odpeljala sem jo tja. Velik vprašaj se je razbil na mnogo manjših. Sledila je postopku, popolnoma predana, čeprav sva se videli prvi?. Med meditacijo je njeno energijsko telo pričelo dobivati barve. Bile so šibke in še vedno pomešane z veliko sivih odtenkov. Pa vendar – barve so pričele prihajati. In ko se je vrnila v zavestno stanje so njene velike rjave oči oblile solze. Bile so zdravilne solze, solze, ki so spustile iz sebe dolgo zadrževane rane in viške zastalih energij. čeprav je k meni prišla, da jo popeljem k svojima staršema, da ju začuti in spozna, da ni sama, kljub temu, da sta zapustila ta svet, sva obe vedeli, da je to le začetek. Iskala je sebe. Zavedala se je, da se je izgubila. Njena umetniška duša je bila ujeta v zgodbo, ki ni bila njena. Sledila je zgledom v svoji okolici in se globoko v sebi zavedala, da to ni njena pot. Okolica ji je narekovala tempo in jo ustvarjala po lastni podobi, ona pa tega ni zmogla živeti, kajti pesem njene duše je odmevala drugače. Pravzaprav se takrat sploh ni zavedala v kako resni nevarnosti je. Ko energijsko telo dobi toliko odtenkov sivine, sledi logična posledica � bolezen. Odšla je in vedela sem, da to ni bilo dokončno slovo.

Kmalu je pisala in ugotovila kako je nekaj v njej pričelo zopet dihati, utripati, kukati iz temne sence. Imela je ogromno vprašanj a začeli sva počasi. Pričeli sva tako, da je zastavljala vprašanja, jaz pa sem nanje odgovarjala. Svet je bil zanjo tako nov, da je najprej potrebovala odgovore. Kasneje mi je povedala, da se me je mogla navaditi. Da jo je bilo neskončno strah kam ta pot pelje, vendar jo je hkrati tako privlačila, da ni mogla drugače. Čutila je, da se poznava že dolgo. Da se najini duši poznata že od nekdaj.

Ko je dobila odgovore, ki jih je iskala, je pristopila bližje. Pričela je z mojimi online mentorstvi izvornih žarkov kreacije, s katerimi 21 dni vodim skupino posameznikov, da ustvarimo dnevni ritual, pridobijo nova znanja in orodja, ki jih lahko uporabijo v vsakodnevnem življenju. Ta online mentorstva vsebujejo tudi tedenske terapevtske meditacije, ki pomagajo razumeti celoten pomen posameznega žarka in spodbudi, da se v tistem obdobju pojavi čim večsituacij v katerih je potrebno vaditi.

Vedno bolj se je spoznavala, redno izvajala vaje in domače naloge, ki so se lahkotno vkomponirali v njen vsak dan, dokler ni prišla do točke, ko si je zastavila ključno vprašanje: �kdo je in kaj je njeno poslanstvo�. To kar se sprašujemo, zavedno ali nezavedno, vsi. Odgovori so sledili. Bili so zametki. Zbrali sva njena znanja, njene želje in ustvarjala je lastno vizijo. Nekega dne se je vpisala, na zanjo, ključen tečaj. Zavedala se je dejstva, da ni prišla sem svoje življenje živeti v domišljiji, temveč, da ga lahko živi tukaj in zdaj � na zemlji. Na srečo ima čudovitega partnerja, ki je razumel kaj potrebuje in skupaj sta ustvarila začetek njene nove kariere.

V tem obdobju je pridno obiskovala Mentorstva izvornih žarkov, hkrati pa sva delali tudi na postavitvi temeljev. Po eni strani je raziskovala svojo notranjost ter različne vidike sebe, po drugi strani pa je z zaupanjem delala prodorne korake v svojem novem umetniškem poklicu. Kasneje sva dodali še postopek Manifestacije denarja s pomočjo svetlobnih bitij in njena zgodba je dobivala nove in nove odtenke.

Kaj pa ona? In njena energija? Pravzaprav jo danes ljudje, ki je niso videli lep čas, skoraj ne prepoznajo. Njene barve energijskega telesa so se prenesle tudi na fizično raven. Njena pojava je iz sivih odtenkov preskočila na pisano in igrivo.

Čeprav ima dneve, ko se prebija skozi dušne ali telesne izzive in transformacije, zaupa. Zaveda se, da z vsakim korakom, ki ga naredi, ga naredi k sebi. Njene energijske rane se celijo. In s tem tudi zavedanje česa vse je sposobna.

Na prvi pogled za nekatere v njeni okolici samozadostna, v resnici pa veliko bolj cela in vsekakor na svoji poti. Ne samo, da izžareva to svojo pravo pot � v vsakem trenutku se bolj posluša in zaupa, da kamor jo vodi ta prijeten glas, je pot prava, še bližje obilju, ki ji bo čez čas pustim tudi večsvobode, časa in miru. Je kot hrast � globoko in široko zakoreninjena in povezana z zemljo, da je ne odpihne vetričtujih mnenj in hkrati navzgor široko odprta. Svoje veje z veseljem nastavlja svetlobi, ki ji prinašajo nove ideje, nove pristope k umetnosti ter čudovite vizije, ki jih prenaša v svoje izdelke in ostale stvaritve.

Seveda se spreminja tudi njena okolica. Nekaj je ljubosumja, �ker si je upala�, nekaj pa strahu kaj vse bo temu še sledilo. Pri odnosih je tako, da nekateri se s časoma prilagodijo in dvignejo skupaj z njo, drugi za nekaj časa ali za vedno odpadejo.

Nikakor ni težava v tem, da se je ona spremenila � postaja najboljša možna verzija sebe. Oseba, ki se je odločila za�areti v vseh svojih barvah in se prepušča toku dušne pogodbe. Še vedno tesno sodelujeva in za mentorja ni lepšega, ko v očeh svojega klienta namesto strahu, sije ljubezen in, ko ta pravzaprav postane pravi prijatelj.

Šla je skozi duhovne terapije, skozi readinge in coachinge in danes je najbolj pomembno to, da vidim njen iskren nasmeh. Da vidim kako cveti v poklicu za katerega je zares nadarjena. In, da se ne rabi skrivati za polno kopico zasvojevalnih substanc, za to da bi preživela � izpopolnjena.

To je odprto pismo moji prijateljici in spodbuda vsem, ki se še niste uspeli spustiti iz varne veje in na račun varnosti, ki ni nujno, da je najbolj varna, zamujate svoje življenje. Življenje ni zato tu, da ga preživite ali da gre mimo vas vsak čaroben trenutek. Tukaj je zato, da ga živite. Ni potrebno, da sami prehodite trnovo pot do prvih rezultatov. Niti do naslednjih ne. Obstajamo mentorji in coachi, ki vas peljemo od točke sivine do točke polne barv in oblik. Obstajamo, ker smo sami prehodili podobne poti in smo z učenji in večkratnimi padci dodobra prenesli teorijo v prakso in jo tudi živimo�.

Spiritual life coaching vas vodi po raznih vidikih sebe. Odkriva vašo dušno pogodbo, vas nauči poslušati duhovno vodstvo, vas nauči tudi kako s pomočjo svetlobnih bitij manifestirati svoje sanje, uči vas tudi kako zaživeti, kako se odpreti in katere korake je potrebno narediti, da uspete iti čez svoje strahove in se podate na pot ljubezni. Svoje odtenke duše lahko prepoznavate preko Izvornih žarkov kreacije, vaš energijski ustroj pač pomočjo Velike šole čaker. Raziščemo lahko tudi karmo (zakon vzroka in posledice), ki so vam jo zapustili predniki (t.i. karma prednikov) ter karmo, ki jo živite zaradi izzivov duše. S terapijami akažkih zapisov (Odprite svojo knjigo življenja) lahko spoznate svjo dušo, svojo preteklost, sedanjost in prihodnost, ki sledi, če danes ničesar ne spremenite�.

Delo spiritual cocachinga je široka in gre v neslutene globine. Dosežki pa so vrhunski. Je živi primer kako se človek lahko nauči poslušati sebe in se hkrati pogumno odloči za pot, ki ga osrečuje

Če vas to področje privlači, mi lahko pišete na lumina@portallumina.si in dogovorili se bomo za brezplačni strateški posvet.

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.