Mnogi razmišljajo tako: “Ko sliši� vodnike, nimaš več težav.” Veliko je tudi mišljenja, da je vodnike slišiti težko. Pa je to res?

Jaz se ne strinjam. Vodnike sem slišala že kot mala punčka. Takrat sem bila večkrat okarana, ker sem sledila idejam vodnikov. Potrebna je bila zemeljska poslušnost. Tudi videti nisem smela. Kanali so se skoraj zaprli. Pa vendar, nikoli dokončno zaprli.

Ko sem po končani srednji šoli želela ustvariti popolno življenje – diplomirati, se zaposliti, imeti družino,… pa sem sicer pri tem uspela. A moja duša je trpela. Vodniki pa so pričeli zbijati po priprtih vratih in vpili: “To nisi ti!, spusti nas v svoje življenje, imaš poslanstvo Luči!” Ja, moji, takrat sem mislila, domišljiji, je dogajalo. Kazali so mi slike moje prihodnosti, ki so se zdeli nekakšni domišljijski fleši, mi sporočali preko ljudi, me opominjali z različnimi knjigami, ki so mi bile priporočene, me pošiljali v raziskovanje tistega, kar sem že zdavnaj pozabila,… Trmasto sem stala pred vrati a odpreti jih nisem znala in ne hotela.

Do točke zloma. Fizično, psihično in dušno sem bila uničena in takrat sem rekla: “Ok, vdam se, odpiram vrata, vodite me.” Pa so me. Ne tako, kot mnogi razumejo vodstvo – kot bi nekdo stalno govoril kakšen je moj naslednji korak. Imeli smo mnogo sestankov, moj zemeljski jaz se je boril za svoje udobje, vodniki pa so silili v izpolnjevanje moje dušne pogodbe. Nastal je učinek pink ponk žogice. Kdo bo zmagal?

Prišla sem do ugotovitve, da lahko zmagamo samo skupaj. Zemeljski jaz mora sodelovati z dušo in vodniki. Spoštovati zemljo in nebo. Vodniki ne delajo stvari namesto zemeljskega jaza. Sporočajo, svetujejo, varujejo, opominjajo,… če vse to preslišimo ali spregledamo, pa lahko le žalostno in potrpežljivo čakajo, da se bo človek sesul in se vdal. Zemeljski jaz pa opravlja zemeljsko nalogo, ki mu je zadana.

Ker dobivam mnogo vprašanj v zvezi s tem kako slišati vodnike. Point je v tem, da jih mnogi že zaznavajo, vendar ne znajo sodelovati z njimi, zato sem pripravila 9-dnevno online mentorstvo: � � � � � � � 9 korakov do uspešnega sodelovanja z vodniki.�

Na tem mentorstvu boste postopoma spoznali korake in hkrati imeli možnost, da spoznate svoje “kanale”, da spoznate svoje vodnike in da ta pristop skupaj s priloženimi meditacijami uporabite kadarkoli katerega od korakov znova odrinete. Kajti pomembni so prav vsi.

Prijave in vprašanja lahko naslovite na lucija@divinemagic.si

 

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.