Lumina je zavest visoke svečenice 5. dimenzije. V templju je zadolžena za vodenje svetih ritualov in skrb, da vse poteka tako kot je potrebno.

Njena naloga je, da na zemljo prinaša čisto svetlobo, prebuja in čisti energijo prebivalcev zemlje ter jih napolni z žarkom ljubezni, jim vlije upanje in veselje ter jih vodi skozi procese.

Njeno veselje so visoko-vibracijska zdravilna zelišča, ki jih pridno neguje, skrbi za njihovo visoko vibracijo in predaja znanje tudi na zemljo � preko kanalov uči magijo želiš?.

Njena obleka je bela, kar predstavlja njeno čistost in nosi zlat pas, kar ji daje iniciacijo visoke modrosti.

Njen ljubljenec in tudi učitelj je biserno bel� zmaj, ki spreminja barve glede na potrebe � torej v sebi skriva vse barve izvornih žarkov. Izrazi se tista, ki jo �Lumina najbolj potrebuje za svoje delo. Barve zmaja odražajo kvalitete in močna ter vrhunska znanja ter zdravilne sposobnosti na vseh nivojih.

Močno je povezana s portali različnih svetov, frekvenc in galaksij. Ob jutrih in večerih obiskovalce templja pelje skozi čudovita mistična popotovanja,�ki navdajo posameznike s čudovitimi izkušnjami. Obvlada energije vseh izvornih žarkov, ki jih po potrebi preko kanalov pošilja na zemljo. Ti se odražajo pri posamezniku med zdravljenji in readingi ter tudi med vodenimi meditacijami, ki so na voljo na tej spletni strani, kot tudi na skupinskih dogodkih.

V templju tako obiskovalci odkrivajo svoje darove in skrite potenciale, se učijo in uporabljajo znanja v svoje višje dobro. Ter s tem skrbijo za svojo vibracijo.

Z Lumino pomagava graditi most med trenutnim stanjem posameznika do tega, da osebnostno in dušno tako zraste, da je zmožen sam stopati in delati korake naprej. Njena modrost je neprecenljiva. Če je posameznik zmožen narediti spremembe v svojem življenju, ki mu jih Lumina svetuje, se vse okrog njega in tudi on sam pričenja spreminjati v željeno smer. Seveda se ljudje po večini bojimo delati drastične premike, zato se vse dogaja po majhnih ter zanesljivih korakih. Ravno pravšnjih, da se ob rednem delu na sebi, pričenjajo dogajati mali čudeži življenja. Lumina uči kako služiti svetlobi in kje so pasti teme.

Njena prisotnost je pomagala tako meni kot tudi mnogim, ki so se name obrnili po pomoč. Ob meni je, ko delam readinge, terapije, mentorstva…. Prav tako tudi vsakič, ko me kdo prosi za kratek nasvet. Njeno znanje in modrost je neprecenljiva za življenja posameznika, ki na kateremkoli področju ne ve kako naprej. Njena ljubezen do zemlje in zemeljskih prebivalcev pa je neizmerna.

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.