Gre za kar kompleksno temo in prav tako verjetno tudi tabu temo. Velika večina bojevnikov luči želi verjeti le v dobro. V pomočdrugim. Ne razumejo, da je svet dualen. Da je toliko, kot je svetlobe, tudi teme. Na zemlji je to ravnovesje še nekoliko bolj v prid temi. �In tako je tudi z vsakim človekom. Vsak ima lahko dva skrajna obraza � eden poln svetlobe in drug poln teme. In tema ne pomeni le, da je človek zloben. Gre tudi zato, da v njegovem življenju lahko vladajo strah, žalost, obup, izgorelost, nezaupanje, sram, odvisnosti, ki se jih ne morejo rešiti, uroki, ki so nad njih izrečeni (to so lahko tudi zelo grde želje drugih in opravljanje, ampak o tem kdaj drugi?).

Tudi bojevniki luči oziroma zemeljski angeli imajo praviloma vsaj enkrat� življenju temno obdobje. Tisto temno leto, ki zgleda brezizhodno, ko so na dnu… da se odrinejo v višave. In tudi zato, da se učijo o svoji senci, ki jim nekoč lahko prinese svetlobo, če so dovolj pogumni za svojo pot.

V takem primeru človek v okolici vidi zelo podobne stvari, kot se dogajajo tudi v nevidnem svetu. Njihovo auro zapolnjujejo sive in rjavkaste energije, namesto svetlih in bleščečih barvastih odtenkov. Na auri nastanejo tudi energetske rane, ki so na tem nivoju videti enako kot fizične rane, le da se na teh gostijo tudi temne energije, ki se hranijo s tistim čustvom ali odvisnostjo, ki ga/jo človek nosi. Ljudje se dostikrat slepijo in te energije zanikajo, te energije pa s tem samo še rastejo in dobesedno nagovarjajo človeka, da nadaljuje, da naj se počuti slabo � saj to je njihova hrana. In ker enako privlači enako, se ta oseba tudi druži s takimi ljudmi, ki imajo podobno ali pa čisto enako rano oziroma izkušnjo. In tako je ta oseba ujeta v svetu, ki si ga kroji sama, skupaj z energijami katere mu vladajo. Položaj se zdi brezizhoden. DOKLER se ta oseba ne ODLOČI, da bo prilezla ven iz tega.

Plastično povedano gre za temno brezno. Popotnik pozna le ta svet in tam srečuje ljudi, ki so v istem breznu. Nato se odloči, da bo poiskal izhod � nekaj kar sveti tam zgoraj, tudi če zelo medlo in da samo slutnjo na nekaj drugačnega, �ga privlači. In privlači ga tudi obljuba svobode, ki jo ob tej zaznani svetlobi čuti. Najde prvo oporo in skočijo na raven višje. Takrat srečajo nekoga, ki ga potegne ali porine višje. Malokrat ostane pri enem učitelju in terapevtu. Kajti, ko� je mreža vzpostavljena in je lightworker specialist na svojem področju, dovoljuje in predlaga tudi pomoč drugih, ki so prav tako pozicionirani na svojem področju. En za drugim kažejo pot in utrjujejo zavedanje. Popotnik pa se vedno bolj osvobaja in utrjuje svojo najnišjo točko zavesti. Sam po svojih zmožnostih in želji po napredku. Vsake toliko pogleda nazaj, se ponovno izgubi, se odloči, da ne zmore, nazaj se vrne tista energija, ki mu je nekoč že vladala. Zakaj? Morda zato, da preveri stabilnost. Morda zato, ker je popotnik preveč,gledal nazaj. A zdaj se zaveda, da obstajajo tudi druge realnosti, zato se lažje vrne na točko, kjer je ostal pred padcem.

Tukaj pa se pot šele začne. Vsak, ki se zato RES odloči, najde pomoč. Torej � ko je učenec pripravljen, pride učitelj oziroma terapevt.

Tako popotniku, ki se je odločil in iskal pomočin podporo pričnejo vladati nove energije. Svetlejše, bolj bleščeče, bolj jasne. In te že pričenjajo same po sebi varovati človeka, celiti rane, na katere se še vedno lepijo nekatere nižje energije. Če vedno si dovoli pomagati in ta rast se pravzaprav nikoli ne konča, nadaljuje se � vendar na drugačnih nivojih. Zdaj tudi če pade, ne pade več v brezno, le na realna tla. In tam so pravzaprav realna tla � meja naše najnižje stopnje zavesti, ki smo jo uspeli premakniti navzgor.

Pri vsem tem je potrebno paziti, da popotnik ničesar ne prehiteva, saj želja po hitrem napredku lahko povzroči zdrs in padec nazaj v globino. Uravnovešena hoja po svoji poti in pri tem gradnja osebnega in spiritualnega potenciala je za vsakogar, ki od življenja želi več kot brezvezno rutino, nujna.

Pri terapijah z Izvornimi žarki se dogaja prav to � dvig energije � kot podpora. Dodatna energija namreč povzroči, da je terapiranec sposoben iti čez spremembe, ki jih mora narediti, da njegovo življenje lahko postane lepše in svobodnejše. Žarki celijo rane na različnih nivojih, jemljejo vse kar ni več v skladu z energijo ter transformirajo prisotne energije. Zdravijo se odvisniške vezi in odstranjujejo tuje energije, ki zažirajo v obstoječe rane. Po vsaki terapiji se pogovorimo tudi kaj se je med terapijo dogajalo, kakšna so sporočila vodnikov in kakšne so potrebne vaje doma.

 

Več na: https://portallumina.si/terapijaizvornizarkikreacije/

Lumina

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.