Vsi imamo višji jaz oziroma nadzavest. Ta “vidi” preko iluzij, ki so ustvarjene v tem svetu in nas vodi skozi življenje, če to seveda dovoljujemo. Žal smo bili v življenju usmerjeni in naučeni drugače, zato se je v tem obdobju marsikaj za odučiti in na novo naučiti. Poslušanje višjega jaza je težko, če ne poznate sebe dovolj dobro. Prav tako, če hlepimo le po zunanjem znanju, po zunanji sliki in zunanjemu življenju. Ko se usmerimo vase namreč najdemo vse odgovore, ki jih potrebujemo za življenje.

Kako torej bolj poslušati višji jaz? Kaj bi vam, o tem, povedal ta del vas sam?

  1. Ni potrebno videti celotne slike. Naš višji jaz ni vedeževalec. Vodi nas v smer naših misli Naših čustev. Ko si zastavimo smer, bo višji jaz vodil. Vendar pokaže le naslednji korak. Tistega, ki ga je potrebno najprej narediti, da boste prišli do cilja. Velikokrat se zgodi, da na readingu pridemo do enakih odgovorov, kot jih je imel posameznik že “v glavi”, pa vendar je iskal drugačno rešitev, ker se je rešitev zdela težka, nelogična oziroma včasih tudi prelahka. Pa vendar, višji jaz ne išče bližnjic. Vodi nas skozi pot. Po korakih. Kar pa ni nujno logično.
  2. Spuščanje nečesa, kar ni več za nas, ni izguba. Razen, če se spuščanju upirate. Sprejmite spuščanje. Sprejmite predajo. Modrost življenja je namreč harmonija med spuščanjem in sledenju korakom.
  3. Skozi življenje greste v trpljenju ali modrosti. Trpljenje je potrebno zaradi odučitve lekcij umetnega sistema ter  učenja ponovne povezave, prebujenja in brušenja za izpolnjevanje poslanstva. Modrost pa je tista, ki jo pri odrešitvi trpljenja pridobimo.
  4. Odpustite vsem. Še posebej sebi. Vsak v nekem trenutku naredi najbolje možno, kot je takrat znal. Tudi, ko sami sebe prizadenemo, smo v tistem trenutku naredili maksimalno najboljše. Ni potrebno odpustiti in dovoliti, da se vse dogaja enako, kot do sedaj. Lahko odpustite, pozabite pa ne. Vašo povezavo z višjim jazom zamere močno bremenijo. Zato je potrebno narediti vse, da odpustite vsem in se zavedate, da ima tudi ravnanje, zaradi katere je prišlo do zamere, svoj namen v vašem življenju.
  5. Samo svetloba lahko razbije temo. Na svet prinašajte ljubezen in ne obsojanje in strah. Obsojanje niža vibracijo, s tem pa se vaša celotna zavest niža. Seveda to ne pomeni, da morate dopuščati družbo, ki vam ni pogodu. Ter, da morate vse sprejemati. Brez težav greste stran od tistega, kar ne vibrira skupaj z vami.
  6. Dovolj ste to kar ste. Imate edinstvena, starodavna znanja, ki vas delajo unikatne. Od vas je odvisno kako boste ta potencial zaživeli. Višji jaz vas nikoli ne sili v izgorelost, zato pot ni trdo delo temveč užitek. Sploh če ste že na vaši poti.
  7. V hitro spreminjajočem življenju sem edini, ki mu lahko popolnoma zaupate. Zavedanje, da se lahko povežemo s to čudovito energijo, nas navda s čarobnim zavedanjem. Gre za tiho pričo, ki vas bo vedno vodila po pravih poteh. Le zaupanje vadite ter se predajte življenju.

Sledenje višjemu jazu vam olajša pot. Torej redna predaja in hkrati ustvarjanje življenja je pot, ki vas vodi k obilju na zemlji. In obilje je tudi notranji mir in svetloba, zato le pogumno delajte korake, ki vas pripeljejo v nebesa na zemlji.

Ostanite v svetlobi,

Lumina

 

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.