OSEBNA SREČANJA Z LUMINO

 

 

Z zavestjo Lumine gradiva most med vsakodnevnimi izzivi ter rešitvijo. Svetovanja so namenjena vsem, ki si želite odkriti kdo ste ter kako je vaše trenutno življenje povezano s preteklimi, z odnosi v katerih ste ujeti ter kako slediti svojemu poslanstvu.

 

 

Osebno mentorstvo z Lumino

Mentorstvo Lumina vas vodi v duhovno prakso vsakodnevnega življenja, ga izboljša in pripelje na povsem novo raven. Hkrati pa na teh mentorskih srečanjih pridobite tudi ogromno znanja na področju svoje duhovne poti in poslanstva.

Osebno svetovanje z Lumino

Če potrebujete posvet z angeli, vodniki, svojo dušo ali kanaliziranimi sporočili Lumina, potem je ta vrsta osebnega svetovanja prava za vas. Pomaga vam, ko se v življenju dogaja preveč ali premalo ali pa čutite klic duše, pa ne veste kako bi pričeli s koraki.

Reading z Lumino

Reading Lumina je močno prebujevalno in podporno orodje za vse, ki si želijo spoznati kje se trenutno nahajajo, kako iti preko sebe, kakšne naloge jih čakajo, kakšni so naslednji koraki. Kaj jih vodi v različne odnose in kako je vse skupaj povezano s preteklimi življenji.

Možno je naročiti tudi letni reading, ko vam po mesecih, za eno leto, predam sporočila in napotke vaše duše, vodnikov in Lumine.

Terapija z izvornimi žarki kreacije

Terapije se izvajajo tako osebno kot na daljavo. Pri energijskem zdravljenju uporabljam več različnih tehnik in ena izmed njih, zelo uspešna, je Terapija z žarki kreacije. Gre za 45 minutno terapijo v meditaciji opri kateri uporabljam energijo žarkov kreacije. Gre za kvantno tehniko terapije in je primerna za tiste, ki bi želeli nadgraditi svoje življenje.

Mi želiš kaj sporočiti?

12 + 14 =

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.