Lemurija je starodavna dežela okrog katere se sicer manj govori kot o Atlantidi, pa vendar gre za pomembno celino. Lemurijci naseljevali celino na področju Tihega oceana, ki naj bi se potopila pred 12.000 leti. Segala je od obal Kalifornije do Australije in Indije. Madagaskar in Šrilanka pa naj bi bila pravzaprav nepotopljeni del te celine. V branje priporočam knjige Telos, pisateljice Aurelie Louise Jones, zdaj pa večo tem kako prepoznati Lemurijca.
Gre za kombinacijo zemeljskega modreca, angela in zvezdnega človeka. Vse skupaj pa je povezano še z morjem. Lemurijci obožujejo morje. V srcu so prave morske deklice in dečki. Nosijo svetlobo srca (ki je pri mnogih v tem življenju energetsko večkrat zaklenjen in prepleten z mnogimi obrambami, preden se pričnejo zavedati svojega poslanstva) in imajo to srečo, da znajo zelo hitro odpuščati. Pravzaprav jim nekako manjka spomina za slabe stvari. Opažajo, da se ta spomin sproti briše, ostajajo pa lepi spomini na ljudi, dogodke,..
Radi imajo rituale, kristale, sveče, barvne terapije,� Ko pričnejo z redno meditacijo, ta hitro postane njihov način življenja. Težko shajajo brez nje, saj se tako prefiltrirajo, se povežejo s seboj in imajo stabilno držo. V nasprotnem primeru pa znajo biti razdražljivi in nemirni.
Zavedno ali nezavedno se povezujejo s svojo Lemurijsko družino, ki so tudi njihovi vodniki. Bolj kot z angeli jih privlači delo z vnebovzetimi mojstri. Močno čutijo njihovo energijo in svoj �dom�. Lemurijci obožujejo izvorne žarke kreacije, saj se v njih obudi praspomin kako zdravilno vibrirajo. Spomni jih na čase, ko so bili templji posvečeni žarkom in so tja redno zahajali na različne terapije.
Obožujejo morje, kite in delfine, vendar imajo pred tem tudi nekakšno strahospoštovanje. Imajo tudi močno razvit strah pred tem, da jih bo morje potegnilo vase, če gredo v preveč globoko vodo. Radi se torej držijo obale. (To je predvsem zato, ker se je njihova celina potopila)
Imajo sposobnost čiščenja energij, vendar zaradi njihove globoke senzitivnosti pozabljajo, da energij ne smejo spuščati čez sebe temveč, da se jih naučijo upravljati tudi izven sebe. (Empati lahko skozi sebe spuščajo tujo energijo šele takrat, ko se spoznajo, se zavedajo svojih vzorcev in duhovno zdravijo toksične blokade, pa že takrat je bolje, da se naučijo energije transformirati še preden pride do njih). To je predvsem zaradi njihovega vzorca večne naivnosti � da so vsi dobri in da jim nihče nič noče, saj tudi oni drugim nič nočejo.
Lemurisjci so zato dostikrat žrtve energetskih napadov. Vampirjenja nezrelih in neodgovornih človeških priveskov, ki požirajo njihovo življenjsko energijo in zavirajo napredek).
Bitje iz Lemurije ima izredne težave gledati človeka v oči. Pa ne zaradi svojih �grehov�. V oči težko gledajo, ker imajo naravni talent branja misli. In ker težko sprejmejo, da kdo ne deli le svetlobe, se raje izogibajo stiku in upajo, da bo to izginilo kar samo od sebe.
Lemurijci imajo tudi težave s samovrednostjo in s tem povezano tudi finančno vibracijo. Ker so že od nekdaj delali z energijami, se jim zdi to samoumevno in imajo občutek, da te sposobnosti nosi vsak. Zaveda se, da so vsi eno, zato nikogar ne podcenjuje, vendar je zaradi svojih sposobnosti več krat žrtev napada, saj se ljudje ob tem počutijo ogroženi.

Lemurijci so v zemeljskem življenju v otroštvu dodobra poteptani, njihova svetloba je zadušena. Pravzaprav ne potrebujejo dosti, saj je dovolj, da njihovo občutljivo energijo zamašijo težke in goste zemeljske energije. To nosi svoj namen. Tako spoznajo zemeljsko življenje, �spoznajo kje je zemljo in zemljane potrebno duhovno zdraviti in se kasneje prebuditi. Pri tem pilijo tudi svoje znanje, ga kasneje oplemenitijo in najdejo svojo pot na zemlji, če si le dovolijo pokukati iz svojih polžjih hišic.

Predani so slušenju, nižji zemeljski jaz jih ovira s področja strahu, občutka manjvrednosti, srčne blokade. So senzitivni empati in njihovo delo je dvigati zavest, prebujati ljudi, zdraviti, ozaveščati, povezovati, filtrirati energije, čistiti destruktivne energije zemlje, skrbeti za okolje in živali. Te posebne duše potrebujejo za svoje delovanje mir. Iščejo svoje dušne pajdaše in svojo dušo dvojčico, ki ne zavira temveč pospeši njihov razvoj ter jih varuje. Po navadi se na nezavedni ravni povežejo z Varuhi, saj potrebujejo močno podporo za svoje delo. So naravni povezovalci bojevnikov luči, zato ima vsak, ki ima Lemurijca ob sebi ali pa so to sami, prav posebno srečo.

Prijavite se na brezplačni razgovor dviga svojega osebnega potenciala na podlagi vašega realma. Pišite mi na lumina@portallumina.si

Lumina

Nekatere povezane objave:

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.