Torej, do zdaj verjetno če veste, da lahko svoje sanjsko življenje ustvarite le, če držite visoko vibracijo. Ko imate visoko vibracijo se namreč vse čudežno razplete, pride do neverjetne sinhronosti med vami in okoljem. Kar brez razloga v sebi čutite ljubezen in povezanost z drugimi ter se smejete sami pri sebi. Ko imate visoko vibracijo, so ljudje okrog vas prijazni in vam vračajo tisto, kar jim dajete. In nenazadnje, ko imate visoko vibracijo, je veliko lažje živeti, saj ne občutite teže življenja, temveč neskončno hvaležnost, da ste lahko gost na tem čudovitem zelenem planetu.

Tudi najboljšim se zgodi, da vibracija pade. Če izhajamo iz tega, da je vse energija in da se energija spreminja, to pa je njena edina stalnica, je hitro jasno, da že veliko prej, ko energija pade, nekaj delamo narobe. Ko pademo, je že nekoliko pozno, da bi ostali na visokem. In ko pademo, pademo v gostejšo energijo. Zato je toliko težje na novo vzleteti.

Zelo pomembno je, da nas podpira okolje v katerem živimo, delamo… to nam daje stabilnost za rast in razvoj. Že čiščenje energij naredi veliko za našo osebno vibracijo, pri tem pa veliko lažje ustvarjamo.

 1. Zelišča
  Verjetno že veste, da je vaše okolje dobro vsake toliko časa prečistiti z žajbljem, ki je prej dobro posušen. Z zvitkom, vejico ali pa ritualno skodelico mirno obhodite stanovanje in dosegajte tudi kote in skrite kotičke, kjer se zatika največ energije. Žajbelj deluje razkuževalno in transformira negativne energije v pozitivne. Če čutite, da je veliko zlobnih pogledov obrnjenih v vas in vaš dom, da je veliko nevoščljivosti in obrekovanja, pa je še bolje, da v ta namen uporabite pelin.
 2. Morska sol (najboljša neposredno iz solin)
  Morska sol nase vleče vodo. In ta voda iz okolice nosi energijski zapis. Za čiščenje prostora, sploh v spalnicah, predlagam, da daste pod vsako posteljo ali ob posteljo skodelico soli in jo naslednji dan zavržete. Ter nastavite novo. To izvajate 9 dni zaporedoma in ko odnašate stran to sol ste hvaležni, da gre slaba energija iz vaših domov. Ta postopek priporočam predvsem tistim, ki imate redne nočne more ali negativno nastrojene sanje.
 1. Kristali
  Kristali, ki ste jih prej sprejeli za svoje sprejemajo in oddajajo določeno vibracijo energije. Tudi kristal ni vsak dober, tisti, ki so bili zemlji odvzeti na silo (z eksplozijami) imajo drugačno vibracijo kot tisti, ki so bili nabrani. Zato bodite pozorni pri nakupu. Kristal tudi okrepi določeno vibracijo v domu. čista kamena strela na primer čisti okolje, ametist transformira energije, rožnati kremen oddaja mehko in ljubečo energijo, selenit čisti težka občutja � jih dobesedno srka iz okolice, prav tako opal. Na voljo pa je še veliko drugih kristalov. Priporočam vam knjige Tadeja Pretnerja o kristalih.
 1. Eterična olja
  za dvig vibracije so pomembna čista, bio eterična olja, ki niso narejena industrijsko. Sama jih najraje vzamem od domačih proizvajalcev, ki imajo lastne nasade in to res delajo z ljubeznijo. Na primer sivka, deluje transformativno � torej spreminja slabo, zastalo energijo v dobro.
 2. Zeliščne esence
  z visoko vibracijo. Nekateri jih proizvajajo sami, lahko si naredite svojo s pomočjo lunine vode in svežih zelišč (na to temo je na voljo individualna ali skupinska delavnica, ki jo organiziram na podlagi povpraševanja).
 3. Visokovibracijska glasba
  Tudi glasba je tista, ki lahko dvigne vibracijo doma. Pripročam mantre ali pa meditativno glasbo Sulfeggio vibracij. Prav tako je občasno dobro najeti dobrega zdravilca – terapevta z zvokom (meni najljubša Gaja Klas), ki bo s pomočjo zvokov sprostil in počistil energijsko navlako.
 4. Energijsko čiščenje prostora z žarki kreacije
  v ta namen je najbolje najti strokovnjaka, ki bo brez čustvene in mentalne navezanosti našel vzvode in energijsko počistil prostore glede na energije, ki tam vladajo. Energijska čiščenja se dogajajo v svetu energij zato mnogim ni jasno zakaj oseba nima nikakršnih pripomočkov (no, nekateri imajo). Pomembno je, da se zavedate, da tudi energije ne vidite, zato energijski terapevt deluje s pomočjo energijskih orodij, ki pa so v energijskem svetu učinkovita ter se kasneje s spremembo energije kažejo na fizičnem nivoju. Pomembno je, da vam energijski terapevt tudi svetuje kako vzdrževati energijo. Če vam reče, da je počistil za vedno, pa nekaj ni v redu. Energija se namreč giblje, prostori vpijajo vaše misli, besede in dejanja. Pa ne samo vaše, tudi vsi stanovalci, gostje in okolica vplivajo na energijo prostorov, zato je pomembno, da znate ravnati z energijo prostora tudi, ko strokovnjak zapusti vaš dom ali pisarno.

Pomembno: Izjava o odgovornosti in zasebnosti

Razlicne oblike svetovanja in izobrazevanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoci ali uradno priznane izobrazevalne programe.

Share This

This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.